Haberler

Arınç, Manisa'da Nikah Şahitliği Yaptı

Güncelleme:

Arif Koşar -Nurdan Koşar çiftinin kızı Eda ile İşadamı Halil-Şükran Pekcan çiftinin oğlu Ahmet Pekcan'ın nikah töreni Manisa Anemon Otelde yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar -Nurdan Koşar çiftinin kızı Eda ile İşadamı Halil-Şükran Pekcan çiftinin oğlu Ahmet Pekcan'ın nikah töreni Manisa Anemon Otelde yapıldı. Nikaha, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekillleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Partili Şehzadeler İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek,, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, siyasetçiler, işadamları, Koşar ve Pekcan ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı.

Manisa Gündem Gazetesi Yazı işleri Müdürü Eda Koşar(24) ve genç işadamı Ahmet Pekcan'ın(24) nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Namet Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kayar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa OSB Başkanı Sait Türek, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF eski Başkanı Mahmut Özgener, Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Hüseyin Tanrıverdi yaptı. Genç çiftin nikahını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kıydı. Gençlere birbirlerine destek olmalarını tavsiye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, genç çifte mutluluklar diledi.

'TOPLUM TEMELİNİ AYAKTA TUTAN AİLEDİR'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah töreninde yaptığı konuşmada genç çifti kutladı. Başbakan Yardımcısı Arınç, "Çiftlerimiz, çok genç yaşta bugün evlilik hayatına adım attılar. Allah mutluluklar versin. Ömür boyu sevgi içinde yaşasınlar. Dünyada mutlu bir hayat sürenler doğru hayat sürenler yanlış iş yapmayanlar ahrette birbirlerinin arkadaşı olur orada arkadaşlıklarını devam ettirirler. Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu konuda sayı verenler var. Ben onlardan değilim. Allah gönüllerinden geçtiği kadar çocuk versin. Bu gençler peygamberimizin sünnetini yerine getiriyor. İkisi de 1990 doğumlu, maşallah çok gençler. Zaten usul esas budur. Nasibi çıktığında hayırlısı ile evliliğe evet demektir. Toplum hayatının ayakta tutan ailenin güçlü temeller üzerinde yükselmesidir. Bunlara çok ihtiyacımız var. Bizim toplumumuzu yeni sağlıklı nesillerle devam ettirecek olan aile huzurlarının tüm topluma yayacak olan bu gençlerdir" dedi. Başbakan Yardımcısı Arınç, TFF İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar'ın çalışmaları neticesinde Türk Milli Takımı üyeleri ile Teknik Direktörü Fatih Terim'in Soma İlçesi'nde maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerini ziyaret ederek moral verdiğini dile getirdi. Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, genç çiftin nikah cüzdanını Eda Nur Koşar'a verdi. Arınç, genç çiftin ailesi ve nikah şahitleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Ergün Bülent Arınç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title