Haberler

Arınç, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirmek İçin Bozkurt İşareti Yaptı

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bozkurt işareti yapmasını eleştirirerek kendisi de aynı işareti yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işareti yapmasını eleştirmek için aynı hareketi yapan Arınç, "Ben Kılıçdaroğlu böyle yapıyor diye yapıyorum. 'Herkesten oy lazım, o yüzden böyle yapıyorum' diyor. Oyun bol olsun" dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bartın mitinginin ardından Ulus İlçesi'ne geçerek burada halka hitap etti.

"BÜTÜN PARTİLİLER BİRLEŞSE YARIMIZ EDEMEZ"

Farklı partilerle yarıştıklarını, hepsini solladıklarını belirten Arınç, şöyle dedi: "Hepsini topla, bizimkinin yarısı bile etmiyor. Biz yüzde 50 oy alıyoruz. Bugünkü anketlere bakarsanız, Allah nasip ederse yüzde 54'leri bulmuş gibiyiz. Ama bir sene sonra Allah'ın izniyle yüzde 60'ları konuşacağız. Üç dönem oylarını artırarak iktidar olan bir partiysek, yine yükselişte olmamız lazım. İnişte olmak bize yakışmaz. Ak Parti nasıl bu başarıya ulaştı? Nasıl yüzde 50 oy aldı milletten? Parayla almadık biz bunları, insanları zorla sandığa getirmedik, oyların rengini değiştirmedik. Peki nedir bu işin sırrı? Çünkü Ak Parti milletimizin bütününü kucaklıyor. Seçimden seçime başarıya koşuyor."

"BARTIN'A YAZIK OLACAK"

Bartın'da genel seçimlerde yüzde 48 oy aldıklarını, referandumda iyi sonuç elde ettiklerini, ama belediyeyi bir türlü alamadıklarını hatırlatan Arınç, şöyle devam etti: "Bunun mutlaka bir sırrı vardır. Bunun bir kilidi vardır. Böyle bir anahtarı, böyle bir kilidi açacak cihazı bizim Bartın'da bulmamız lazımdır. Bunun için bir doktora ihtiyaç var. İnsanı anlayabilen, insanı tanıyan, insanı seven ve yıllarca başhekimliğimizi yapmış bir kardeşimize ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. İnşallah adayımız doktor Seyfettin Kalay ile bu kilidi açmamız lazım. Yoksa Bartın'a yazık olacak. 10 yılda 2 katrilyon lirayı hizmet için Bartın'a aktarmışız. Bu Bartın'a büyük bir hizmettir. En güzel hizmetleri yapıyoruz. Ama belediye başkanlığını kazanamıyoruz. Olacak iş değil. Bartın CHP ve MHP'ye mahkum mu?" Bülent Arınç, konuşmasının ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Arınç Bartın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

TOKMAKasvddggh@hotmail.com:

BIRAK laf salatasını senin parti demokrasi ve hukuku askıya aldı ; 70 yaşında koskoca bir hukuk çu olarak bir kelime bile edemiyor musun?

21
40
yanıtYanıtla
ardahanlıardahanhocvan@hotmail.com:

BİZDE BOZKURTA DAĞ KÖPEĞİ DİYORLAR YANİ BOZKURTTA BİR KÖPEK TÜRÜDÜR.. BUNU TÜRKİYEDE BİR KESİME LAYIK GÖRMEK HOŞ DEĞİL ARSLAN KAPLAN NE GÜNE DURUYOR DA KÖPEKLE ÖVÜNÜYORSUNUZ

7
26
yanıtYanıtla
ALLAHIN(cc) ACİZ ÜLKÜCÜ KULUyucelkalpaslan@g:

BİZ KÖPEK DİYE SENİN GİBİLERE DİYORUZ. KÖPEK KURDUN FARKINI ANLAMICAK KADAR SİVRİ ZEKALISIN. CIKTIGIN YERDEN CIKARKEN KAFA ÜSTÜMÜ DÜŞTÜN EVLADIM :)))

yanıt0
yanıt0
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa12@hotmail.com:

Belliki Mhp oylarını artırmış Bu açgözlü Arınç'ta birkaç Oya gözünü dikmiş ...

21
11
yanıtYanıtla
laza slm verdi zazadtoxin@gmx.de:

aynen kardesim herkez oy pesinde kendi menfaatini düşünüyorlar milleti düsünen var mi acaba?

yanıt0
yanıt0
anti masalsel.baba@hotmail.com:

önüne gelen seçim yaklaşınca MHP ye yağ çekiyor biliyorlar ki kilit parti durumunda AKP pkk neden senin zamanında yükseldide masaya oturulur hale geldi diye soranda yok

16
15
yanıtYanıtla
Mustafa BabaMUSTAFABABA@hotma.com:

Koskoca bir soruşturma hasır altı edildi. Hukukçu olman hasebiyle o hususa değinmeni bekliyoruz Bülent, böyle gündemle ilgisi olmayan sansasyonel açıklamalar değil, bu nasıl hukukçuluk?!!!

23
8
yanıtYanıtla
IGORIANrodybrad@hotmail.com:

ULAN İLK OYUMU CHP YE WERDİM SİMDİ AK PARTİYİ DESTEKLİCEM.SU ÜLKÜCÜ ABAZALARDAN NEFRET EDERİM.MOTORU TUTUŞAN O SACMA SAPAN İŞARETİ YAPIOR.BU KADARMI DUSTUNUZ.BU MHP GELSE BASA O ZMAN KÜRDİSTAN KURULUR BAHCELIDE HAYIRLI OLSUNA GİDER.YAZIKLAR OLSUN BÜLENT SANADA KEMAL SANADA NE BICIM KARI GIBI SIYASET YAPIYORSUNUZ BES PARA ETMEZ MHPDEN MEDET UMUYORSUNUZ

4
27
yanıtYanıtla
leylaaliyn8@bp.com:

Hırsıza, arsıza, bebek katilleriyle kol kola girip kürdistan hayali kuran hainlere oy yok..... Ülkücü hareket engellenemez.... Türk'lük bedenimiz, islamiyet ruhumuz ..... Allah Türk'ü korusun ve yüceltsinnnnnnn....

25
3
yanıtYanıtla
Uğur IŞILAKtimza-07@hotmail.com:

Ezilenlerin gür sesidir o,Suskun dünyanın hür sesidir o,Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan;Recep Tayyip Erdoğan...Halkın adamı Hakkın aşığı,O milyonların umut ışığı,Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan;Recep Tayyip Erdoğan...Recep Tayyip Erdoğan.. Recep Tayyip Erdoğan..Oldu her zaman sözünün eri,Çıktığı yoldan dönmedi geri,Kararlıdır davasında, anaların duasında;Recep Tayyip Erdoğan...Sözü dosdoğru yoktur riyası,Zalimlerin korkulu rüyası,İnandığı yolda giden, yıllardır beklenen lider;Recep Tayyip Erdoğan...

9
19
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title