Haberler

Arınç, Bursa?da Hastane Açtı

Arınç, Bursa'da hastane açtı BURSA'da hayırsever iş adamı Sabahattin Gazioğlu tarafından yapılan Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji Onkoloji Hastanesi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı törenle açıldı.

Arınç, Bursa'da hastane açtı

BURSA'da hayırsever iş adamı Sabahattin Gazioğlu tarafından yapılan Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji Onkoloji Hastanesi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı törenle açıldı.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle Yerleşkesi'nde 14 milyon liraya mal olan 4 katlı ve 50 yataklı hastanenin açılışına katılan Arınç, Bursa'ya katkı sağlayan hayırseverlerin çalışıp, kazandıklarını, yıllardan bu yana devam eden birikimleri bulunduğunu anlatırken, "Bunları hem şehirlerinde, hem de hemşerilerine yönelik sağlık hizmetleri tahsis ediyorlar" dedi. Arınç, yaşlılar için onkolojide bir bölüm bulunduğunu ancak çocuklar açısından bu açığımızı kapatmak gerektiğini de ifade ederek, şöyle devam etti: "Bu yer, Bursa ve Güney Marmara'nın büyük ihtiyacını karşılayacak. Bursa'da bu gayreti gösteren hayırseverlerimizin sayısı az değil. Bursa'da her alanda faaliyet yapan bu insanlarımızı takdir ediyorum. Eskiden hayırsever ve hamiyetli insanlar daha çok cami, Kuran kursu yapardı. Ama şimdi o alanda ihtiyaçlarımız azaldı. Hizmet alanlarında da hayırseverlerimiz çok büyük mesafe aldı. Sağlık hizmetlerinde hamiyetli insanlarımızın desteklerine ihtiyacımız var."

Protokol konuşmalarının ardından hastane törenle hizmete açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Bülent Arınç Görükle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title