Haberler

Arifiyeli Karatecilerden Madalya Yağmuru

Arifiye Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı sporcuları 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvada 4 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük kazanarak, turnuvanın yıldızı oldu.

Arifiye Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı sporcuları 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvada 4 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük kazanarak, turnuvanın yıldızı oldu.

Arifiye Halk Eğitim Merkezi Karate takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ve 9 ilçeden 280 sporcunun katıldığı Karate Turnuvasında büyük başarı elde etti. Turnuvaya 13 sporcu ile katılan Karate takımı, 4 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük kazanarak, turnuvanın yıldızı oldu.

Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar ve Antrenörleri eşliğinde Başkan İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret eden karate takımı sporcuları, kazandıkları madalya ve kupaları Arifiye'lilere hediye ettiklerini belirtti.

Ziyarette, Başkana çalışmaları hakkında bilgi veren Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar yaptığı açıklamada; "Arifiye Halk Eğitim Merkezimiz, ellinin üzerinde branşta açtığı kursla, Arifiye'lilerin hizmetinde. İnsanımızı meslek sahibi yapmak, onları ekonomik özgürlüklerine kavuşturmak için çabalıyoruz. Yine, sanatsal kurslarla sanata olan ilgi ve becerilerini değerlendiriyoruz. Bununla da yetinmeyip, gençlerimiz açtığımız bir çok branştaki spor kurslarıyla, Arifiye'ye çok değerli şampiyon sporcular kazandırıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda yanımızda olup, bize her konuda destek olan Belediye başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu'ya şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Arifiye Halk Eğitim Merkezi Karate takımı sporcularımızı, kazandıkları büyük başarıdan dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Yine, Arifiye'mize geldiği günden bu yana, Halk Eğitim Merkezimizin gücüne güç katan değerli müdürümüz Abdülvahit Uygar beyefendiyi çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz, Arifiye Belediyesi olarak insanımızın günlük yaşamında ihtiyaç duyduğu klasik belediyecilik hizmetlerini yerine getirmenin yanında, Arifiye'mizi her alanda geliştirmenin, güzelleştirmenin mücadelesini veriyoruz. Çok şükür, çok yol kat ettik. Arifiye'yi bölgesel ve ulusal müsabakalarda tanımayan yok. Arifiye sporun branşında şampiyon sporculara ve takımlara sahip bir ilçe oldu. Bundan sonra da, insanımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Bu vesile ile size ve gençlerimize nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu da bilmenizi istiyorum." dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu, Karate takımı sporcularını spor ayakkabı ile ödüllendirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu 23 Nisan Arifiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title