Haberler

Arifiye Öğretmen Lisesi Mezunlarının Tuzla Toplantısı

Güncelleme:

Dile kolay. Tam 40 yıl önce Arifiye Öğretmen Lisesi'nde yatılı olarak okuyan eski mezunların 2015 yılı ilk toplantısı cumartesi günü İstanbul Tuzla'da gerçekleşti.


Dönemin öğretmenlerinin de büyük ilgi gösterdiği buluşma, eski mezunlardan Sadettin Küçük'e ait Kıraça Balık Lokantasında düzenlendi.

Karlı ve soğuk havaya rağmen, okul arkadaşlarını ve öğretmenlerini görmek için Tuzla'ya akın eden Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları arasında Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Sakarya'dan çok sayıda eski mezun vardı. Mezunlardan Coşkun Aktaş'ın organize ettiği toplantıda eski öğretmenlerini ve arkadaşlarını görmenin mutluluğunu yaşayan mezunlar, hafızalarında her zaman canlılığını koruyan okul anılarını bir kez daha yad ettiler. Ailelerinden uzakta çocukluk ve gençlik yıllarını birbirleriyle kardeş ve ağabey sevgisi içinde yaşayan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları, bu okulun hayatlarında çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, yıllar geçtikçe o günlere olan özlemlerinin daha da arttığını söylediler. Aralarında; bürokraside, adalet, eğitim, sağlık alanlarında, sendikalarda, basın sektöründe, STK'larda, yerel yönetimlerde önemli görevler üstlenen mezunların yer aldığı Tuzla toplantısını neşe içinde tamamlayan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları yeni buluşma için şimdiden gün saymaya başladılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Arifiye Tuzla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title