Haberler

Arifiye'nin 2'nci Sentetik Çim Halı Sahası Hizmete Girdi

Arifiye Belediyesi tarafından, Amatör Spor kulüplerinin antrenman yapması için yaptırılan Sentetik Çim Saha tamamlandı.

Arifiye Belediyesi tarafından, Amatör Spor kulüplerinin antrenman yapması için yaptırılan Sentetik Çim Saha tamamlandı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, " Arifiye'mizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerinin karşılaşmalara hazırlanması ve antrenman yapması için, Spor Kompleksimizin hemen yanında bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 7 bin 370 metrekare alan üzerine Sentetik Çim Halı Saha yapımı için çalışmalarımıza başladık. Çevre çitleri, alt yapısı, tribünleri ve sosyal tesisin tadilatı Belediyemizce yapıldı. Sentetik Çim Halı Serimi için ihaleyi 26.03.2015 tarihinde yapmıştık. İhaleyi; KDV dahil üç yüz otuz altı bin TL ile en uygun teklifi veren Safir Çim Halı Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. kazanarak sahanın yapımını üstlendi" ifadelerini kullandı.

Başkan Karakullukçu açıklamalarının devamında, "Sosyal tesis binasında hakem odası, soyunma odası, duş ve wc'ler, seramik kaplama yenilendi. Bu çalışmalar için de yaklaşık otuz bir bin TL'lik bir harcamamız oldu. Sentetik Çim Halı sahamız, alt yapı çalışmalarımız ile birlikte yaklaşık dört yüz bin TL'ye mal oldu" diye konuştu.

Yapılan yatırımlar ile Arifiye'nin çağdaş, modern bir ilçe olduğunu ifade eden Karakullukçu açıklamarını şu şekilde tamamladı; "Yaptığımız yatırımlar ile Arifiye'miz; gençlerimizin birçok spor dalını yapabileceği, çağdaş, modern bir ilçe oldu. Bunun meyvelerini de almaya başladık. Son yıllarda gençlerimiz Arifiye'mizi Bölgesel ve Ulusal müsabakalarda başarı ile temsil ediyor. Bu bağlamda bir çok şampiyon sporcuya sahibiz. Yine Arifiye'miz Amatör Liglerde yedi futbol takımı ile temsil ediliyor. İnanıyorum ki, bu sahamız onlara daha rahat bir ortamda antrenman yapma fırsatı sağlayacaktır. Tüm spor severlerimize ve Amatör Spor Kulüplerimize hayırlı, uğurlu olsun." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Karakullukçu Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title