Haberler

Arifiye Mezarlık Hizmetlerinden Memnun

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Erhan Yanmaz, Arifiye Mezarlıklar Bürosunda görevli Murat Kurt eşliğinde, Başkan İsmail Karakullukçu’yu makamında ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Erhan Yanmaz, Arifiye Mezarlıklar Bürosunda görevli Murat Kurt eşliğinde, Başkan İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.

Yanmaz, ziyarette, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğünün Arifiye'de açtığı irtibat bürosu ve çalışmaları hakkında Başkana bilgi verdi. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;"Göreve geldiğimiz 2009 yılında Arifiye'de bulunan mezarlıkların tamamı dolmuş durumdaydı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun desteği ile Arifiye'nin ortalama elli yıllık mezarlık ihtiyacını karşılayacak 5000 kişilik Arifiye Merkez Mezarlığımızı hizmete sunduk. Büyükşehir Belediyemiz bununla da yetinmedi, Arifiye'li vatandaşlarımızın daha rahat hizmet alabilmesi için Arifiye irtibat bürosunu hizmete sundu. Bizim Belediyecilik anlayışımız; insanımızın mutlu günlerinde sevincini, mutluluğunu acı günlerinde de acısını, hüznünü paylaşmak. Onların yanında olmak. Şu an Arifiye'mizde cenazesi olan vatandaşımızın tüm hizmetleri tek elden organize ediliyor. Bunun yanında biz de Arifiye Belediyesi olarak ne ihtiyaçları varsa gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımızın geri bildirimler de çok olumlu yönde. Ben, yeri gelmişken Arifiye'li hemşerilerim adına Sayın Müdürüm Erhan Yanmaz'ın şahsında, başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere, bu hayırlı hizmetlerin vatandaşımıza verilmesinde emeği geçen her kese çok çok teşekkür ediyorum." dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Yanmaz Murat Kurt Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title