Haberler

Arifiye'de Kültür Rüzgarı Esecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Arifiye Belediyesinin düzenlediği programlar Arifiyelilerin beğenisine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Arifiye Belediyesi tarafından düzenlenen programlar Aralık ayı boyunca Arifiyelilerin beğenisine sunulacak.

İlk olarak Arifiye Belediyesi Kültür Merkezinde, 10 Aralık Salı günü Saat: 20.00'de Naci Taner Büyükarman'ın yazdığı, Ersin Çakmak'ın yönettiği "Soğan Gibi" adlı tiyatro gösterisi Arifiyelilerle buluşacak.

İkinci program ise, 13 Aralık Cuma günü saat: 19.00'da. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından gerçekleştirilecek.

Üçüncü programda ise, 19 Aralık Perşembe günü Münib Engin Noyan tarafından "O'nun izinde Hayatı Anlamak" isimli konferans gerçekleştirilecek.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirecekleri programlarla, Arifiye'de bir kültür esintisi oluşturmak istediklerini söyledi. Programların ücretsiz olarak sunulacağını kaydeden Karakullukçu, "Katkılarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na ve emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Programlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title