Haberler

Arifiye'de Bayram Coşkulu Bayramlaşma

Arifiye Belediyesi ile Arifiye Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen Bayramlaşma töreni, Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Arifiye Belediyesi ile Arifiye Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen Bayramlaşma töreni, Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Bayramlaşma törenine; AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Arifiye Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar, belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, mahalle muhtarları, Arifiye Kaymakamlığı ve Arifiye Belediyesi Personeli ile vatandaşlar katıldı.

Büyük bir coşku içinde geçen bayramlaşma töreninde; konukları ile tek tek ilgilenen Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, birlik, beraberlik, kardeşlik ve muhabbet duygularının hat safhaya ulaştığı nadide günlerdir. Bir ay boyunca, Allah'ü Teala'ya ibadet ederek, günahlarımızdan arınmaya ve O'nun af ve mağfiretine nail olmaya çalıştık. Mübarek Ramazan ayını, sema alemine uğurladığımız bu gün, Müslüman Alemi olarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde bayram coşkusunu yaşıyoruz. Biz de Sayın Kaymakamımız Abdul Rauf Ulusoy'la birlikte düzenlediğimiz bayramlaşma töreninde; AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz, Arifiye'ye birlikte hizmet ettiğimiz kurum ve kuruluş yöneticilerimiz, muhtarlarımız, çalışma arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte Ramazan bayramı coşkusunu paylaşıyoruz. Kısa süren bayram tatilinde; Yurt genelinde Arefe gününden itibaren Trafik kazalarında bir çok vatandaşımızı kaybettik, bir çok vatandaşımız da sakat kaldı. Arifiyeli hemşerilerimden ve Aziz Milletimizden; trafik kurallarına uymalarını, yorgun ve uykusuz araç kullanmamalarını, istirham eder, birlik, beraberlik içinde, huzur ve mutluluk dolu Şeker tadında bir Ramazan Bayramı dilerim" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İhsan Yavuz Ak Parti Sakarya Arifiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title