Haberler

Arif Demirören'den Esnaf Turu

Güncelleme:

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Küçüksanayi Sitesi'nde bulunan dükkanları tek tek dolaşarak, esnafa projelerine ilişkin bilgiler verdi.

Sadece sanayiyle değil, tüm yapılanmalarıyla Nilüfer'in artık yeni bir anlayışa ihtiyacı olduğunu belirten Demirören'e, esnaftan da tam destek geldi.

Yaklaşmakta olan yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hızlı bir tempoda yürüten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Küçüksanayi Sitesi'nde esnafla buluştu.

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Demirören, esnafla Nilüfer'in geleceği üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretler sırasında Nilüfer'de göreve gelmeleri halinde sanayi sitesindeki esnafa ayrı bir önem verecekleri vurgusunu yapan Demirören'e esnaftan da tam destek gelirken, Demirören Nilüfer'in artık tüm yapılarıyla yeni bir anlayışa yeni bir düşünceye yerini bırakma zamanının geldiğini söyledi.

"Gönlümüz Sizinle"

Demirören ve beraberindeki MHP heyeti Küçüksanayi esnaf turu ziyareti dahilinde Beşevler Sanayi İşletme Kooperatifi Başkanı Sabri Koçoğlu'nu da ziyaret etti. Demirören'i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dilen getiren Koçoğlu, "Sanayi sitemizde yaklaşık 2218 ortağımız var, bunun yanında işyerlerinde 13-14 bin çalışanımız var. Ülke ve Nilüfer ekonomisine çok büyük katkı veren bir sanayi sitesi konumundayız. Sanayimizin sizler gibi değerli parti yöneticileri tarafından ziyaret edilmesi bizleri son derece memnun ediyor. Açıkçası bu durum bizleri onurlandırıyor ve bize güven veriyor. Gönlümüz sizlerle. İnşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Burası sanayicilerimizin üniversitesi gibi. Bu ziyaretlerinizin devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sanayi Bölgelerini Yaşanabilir Hale Getirmek İstiyoruz"

Koçoğlu'nun ardından sözü, MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören aldı. Demirören, "Sanayi sitemizin öyle bir üretkenliği var ki o üretkenlik daha sonra Bursa'da 22 organize sanayi bölgesinin doğmasına sebep olmuştur. Şuan da üretimin merkezindeyiz. Burası Bursa sanayisinin doğuşunun temelidir. Sizlerle buluşmak Bursa'nın ana sanayisiyle buluşmak gibidir. Üretimin olduğu her yer mukaddes alanlardır. Daha önceki ilk başkanlığı dönemimizde sanayinin Bursa'da ki planlaması üzerine de gayret sarf etmiştik. Sanayiyi doğayla, çevreyle, evlerimizle, yeşil alanlarıyla, parklarıyla ve arıtma tesisleriyle yaşanabilir hale getirmek ilgili kurumların ve yerel yönetimlerin görevidir. Nilüfer'de 11 sanayi bölgesi var. Bu bölgeler Türkiye'mizi kalkındırıyor. Hedefimiz tüm bu sanayi bölgelerimizi yaşanabilir hale getirmektir. Desteklerle ve biraz evvel bahsettiğimiz hizmetlerle donatıp her ikisinin entegrasyonuyla çok güzel bir Nilüfer tablosu ortaya çıkarmak istiyoruz" dedi.

Demirören ve beraberindeki heyetin esnaf ziyareti gün boyu sürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Arif Demirören Osman Uçar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title