Haberler

Arıcıoğlu Yeni Merkez Binasıyla Vites Büyütüyor

Güncelleme:

Otomotiv sektöründe dev markaların çözüm ortağı Arıcıoğlu, Esenler'de yeni merkez binasına taşınacak

Kuruluşunun 20'inci yıldönümünü kutlayan Arıcıoğlu, otomotiv sektöründe Türkiye ve dünyanın önde gelen firmalarının çözüm ortağı olarak yürüttüğü faaliyetlerini yeni merkez binasına taşıyor. Sektörün önde gelen aktörü olarak istikrarlı büyüme kaydeden Arıcıoğlu, 17 Eylül tarihinde sektörel çevrelerin katılımıyla düzenlenecek törenle
yeni merkez binasını hizmete açacak.

İstanbul Avrupa Yakası Bölge Bayisi olarak otomotiv sektörünün çözüm merkezi olarak faaliyet gösteren Arıcıoğlu Şirketler Grubu, operasyonel yönetimini yeni merkez binasına taşıyor. Lassa, Bridgestone ve Dayton lastikleri ile Mutlu Akü bölge bayiliği, König, Advanti, Tech-in ve Arceo jant markalarının Türkiye genel distribütörlüğü ile sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunan Arıcıoğlu Şirketler Grubu'nun Esenler'deki yeni merkez binası, 17 Eylül tarihinde sektörel çevrelerin katılımıyla düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Pazarın öncüsü

Otomotiv sektörüne 'after market' çözümler sunduklarını ifade eden Arıcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Tekin, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen otomotiv markalarıyla sürdürdükleri verimli işbirliğini geliştirerek sürdüklerini, Esenler'de hayata geçirdikleri yeni merkez binasının söz konusu gelişmenin son halkası olduğunu belirtiyor. Arıcıoğlu'nun yeni hizmet binasını arsa seçiminden teknolojik altyapıya, grup şirketlerin operasyonel sistemlerinden depolama alanlarına kadar tüm birimleri sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda dizayn ettiklerini ifade eden Tekin, bu alanda sektörde bir ilki hayata geçirdiklerine vurgu yapıyor

Otomobil lastiği ve akü pazarında önde gelen kuruluşlardan, jant pazarında ise Türkiye'de ilk üç firma içinde yer aldıklarına değinen Tekin, yeni merkez binasıyla Arıcıoğlu'nun tüm operasyonel birimlerini tek çatı altında toplayacaklarını ve çok daha verimli ve etkin bir hizmet sunacaklarının altını çiziyor..

Dev markaların çözüm ortağı

Arıcıoğlu Şirketler Grubu bünyesinde Arıcıoğlu Otomotiv, Arıcıoğlu Sigorta Hizmetleri ve Arıcıoğlu Dış Ticaret firmalarının faaliyet gösterdiğini dile getiren Tekin, her yıl istikrarlı bir büyüme kaydettiklerini, üç satış noktasında sundukları ürün ve servislerle otomotiv sektöründe İstanbul Avrupa Yakasının toptan perakende ve filo gereksinimlerine hızla yanıt veren çözüm merkezi olduklarına vurgu yapıyor.

Sektörde 20 yıllık bir deneyime sahip olduklarını ve alanında uzman ekiplerle faaliyet gösterdiklerini kaydeden Tekin, grup olarak sektörel gelişime ve eğitime büyük önem verdiklerini, bu doğrultuda ARC Akademi'yi hayata geçireceklerini de söylüyor. ARC Akademi'nin Arıcıoğlu Şirketler Grubu'nun yeni merkez binasında eğitim vereceğini ifade eden Tekin, sektörel dinamiklere hızlı uyum sağlamak ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet kalitesini üst seviyede tutmak bakımından ARC Akademi'nin önemli bir rol oynayacağını da sözlerine ekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Esenler Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title