Haberler

Arı Yetiştiricileri Sertifikalarını Aldı

Güncelleme:

Sakarya'nın Kocaali ilçesine bağlı Şerbetpınarı köyünde düzenlenen Arı Yetiştiriciliği Kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Sakarya'nın Kocaali İlçesine bağlı Şerbetpınarı köyünde düzenlenen Arı Yetiştiriciliği Kursuna katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Törene Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş da katılırken, Kaymakam Odabaş Şerbetpınarı ziyareti öncesinde Kirazlı köyünde kurulan pazaryerini de gezdi.

Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş köy ziyaretlerinde bulundu. İlk ziyaretini Kirazlı Köyüne yapan Kaymakam Odabaş köye kurulan pazarda esnafla sohbet etti.

Pazar esnafıyla sohbet eden Kaymakam Odabaş, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sıcak diyaloglar kurdu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Odabaş daha sonra Köy Muhtarlığına geçerek, köyün ihtiyaçları ve sorunları hakkında köy muhtarından bilgi aldı.

Kirazlı Ziyaretinin ardından Şerbetpınarı Köyüne geçen Kaymakam Odabaş, Kocaali Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan ve başarılı olan 33 kişiye törenle Arı Yetiştiricisi Sertifikası verdi. Kaymakam Odabaş törenin ardından Köyde gezi ve incelemelerde bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Odabaş Sakarya Kocaali Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title