Haberler

    Arı Maya

    Willy ve Maya uzak dağlardan çiçek tozu toplamaktan gelmiş ve çok yorulmuşlardır.

    Willy ve Maya uzak dağlardan çiçek tozu toplamaktan gelmiş ve çok yorulmuşlardır. Biraz dinlenmek için çiçeklerin arasında uyumaya karar verirler. Uykuya daldıkları sırada karnı acıkmış olan çekirge Philip gelir ve uyuyan Maya ve Willy 'i görünce sessiz olmaya çalışır. Etrafra yiyecek bir şeyler arayan Philip zakkum meyvesini görür, iştahı kabarır ve zakkum meyvesini yemeye başlar. Yalnız unuttuğu bir şey vadır. Zakkum meyvesi Philip 'i kötü bir çekirge yapacaktır…

    Philip zakkum meyvesini yedikten sonra kötü bir çekirge olur ve Willy'i uyandırarak ona da zakkum meyvesinden yedirir. İkisi de kötü birer arı ve çekirge olmuşlardır. Uyandığında yanında Willy'i göremeyen Maya telaşlanır ve hemen komutan karıncaya haber verir. Komutan karınca ve askeri Willy'yi aramaya başlar. Willy ve Philip 'in yerini tespit eden Komutan karınca ve askeri ne yaparlarsa yapsınlar Willy'i geri getirememişlerdir. Maya ile durumu paylaşıp, Kraliçe Cassandra 'dan yardım istemeye karar verirler. Kraliçe Cassandra Maya'nın 7 faklı ülkeden 7 farklı çiçek getirmesini ister ve Komutan karıncaya da Willy'nin yerini tespit etmesi görevini verir. Kraliçe Cassandra Maya'nın getirdiği çiçeklerin tozlarından bir iyilik iksiri hazırlayacaktır.  Görevlerini başarıyla yerine getiren Maya ve Komutan karınca Kraliçe Cassandra'nın ikinci verdiği görev üzerine Willy'yi kovana getirmeye çalışırlar.  Kraliçe Cassandra Maya ve Philip'e bugün Willy'nin doğum günü olduğunu ve Willy'yi bu şekilde kovana getirebileceklerini söyler. Willy onlarla gelmek istemez. Fakat  onlar gittikten sonra Philip ile doğum gününü berbat etmenin kötü bir şey olacağını düşünerek doğum gününü berbat etmeye gelirler.

    Geldiklerinde iyilik iksirinin güzel kokusuna dayanamayıp içerler ve bayılırlar. Uyandıklarında hiçbir şey hatırlamayan Willy ve Philip Kraliçe Cassandra,  Komutan karınca ve Maya'dan özür dileyip bir daha zakkum meyvesinden yemeyeceklerine dair söz verirler. Willy ve Philip'in söz vermesi üzerine Willy'nin doğum günü partisi kutlanır.

    Detaylar :

    İl : Çorum

    İlce : Oğuzlar(karaören)

    Mekan : Çorum Devlet Tiyatrosu Sahnesi

    Mekan Adresi : Hamit Turan Cad.

    Başlangıç Saati : 09.04.2017 15: 00: 00

    Bitiş Saati : 09.04.2017 17: 00: 00

    Kategori : Arı Maya

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Çorum Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title