Haberler

Arhavi'de Sel ve Heyelanın Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arhavi ilçesinden afet sonrası çalışmalar Artvin'deki sel ve heyelan- Afet sonrası çalışmalar Hopa'daki şiddetli yağış nedeniyle güçlükle yürütülüyor Artvin'in Hopa ilçesinde yağışın yeniden başlaması nedeniyle afet sonrası çalışmalar güçlükle yürütülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Arhavi ilçesinden afet sonrası çalışmalar Artvin'deki sel ve heyelan- Afet sonrası çalışmalar Hopa'daki şiddetli yağış nedeniyle güçlükle yürütülüyor Artvin'in Hopa ilçesinde yağışın yeniden başlaması nedeniyle afet sonrası çalışmalar güçlükle yürütülüyor.Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçelerinde yağış öğleden sonra etkisini yeniden gösterdi. Yağmura sokakta yakalanan vatandaşlar kamu kurumu ve bazı iş yerlerine sığındı.Şiddetli yağış nedeniyle selde dereye düşerek kaybolan Taha Su'yu arama çalışmalarına da ara verildi. Köy ve mahalle yollarının açılması için yürütülen çalışmalar ise güçlükle devam ediyor. Helikopter uçuşu gerçekleştirilemediği için sele kapılarak hayatını kaybeden Sabri Acıbadem'in cenazesi köyüne yağışın kesilmesinin ardından götürülecek. Öte yandan yağışın aralıklarla hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Artvin Arhavi Hopa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title