Haberler

Arguvan Milli Eğitim Müdürü Düz'e Veda

Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz için veda yemeği düzenlendi.

Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz için veda yemeği düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürürken Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan ve Malatya Barosunda avukatlık stajına başlayan Düz için Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen veda yemeğine, Kaymakam Selçuk Yosunkaya, daire amirleri, okul müdürleri ve yardımcılarıyla mesai arkadaşları katıldı.

Kaymakam Yosunkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada, Düz ile yaklaşık 2 yıldır çalıştıklarını belirterek, "İlçenin başarısı için takım ruhu ile çalışan Özmen Bey'in merkezi sınavlarda ilçemizi hak ettiği noktaya getirdi. Eminim staja başladığı avukatlık veya adli diğer görevlerde de başarılı olacaktır. Kendisine hayırlı olsun diyor bundan sonraki yaşamında mutluluklar ve başarılar diliyorum." dedi.

Düz de Kaymakam Yosunkaya'nın önceliğinin eğitim olduğunu belirtmesi ve kendilerine destek vermesi üzerine ilçenin başarısının iyi bir noktaya geldiğini dile getirerek teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Malatya Arguvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title