Haberler

Arguvan Kaymakamlığı'ndan Engelli Aslan İçin Konteyner Ev Yardımı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Kaymakamlık'tan ev talebinde bulunan engelli Ali Rıza Aslan'ın evininin bahçesine konteyner ev yerleştirildi.

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Kaymakamlık'tan ev talebinde bulunan engelli Ali Rıza Aslan'ın evininin bahçesine konteyner ev yerleştirildi.

Akören Mahallesi'nde yaşayan Aslan'ın evin çatısının aktığı, yatacak yer bulmakta zorlandığını belirterek, ev istemesi üzerine kendisine yardım sözü veren Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Aslan'ın bahçesine konteyner ev yerleştirilmesi talimatını verdi.

Aslan'a evini teslim etmek üzere mahalleye giden Yosunkaya, her zaman engellilerin ve yaşlıların yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Kaymakamlık olarak bu tür yardımlarının devam edeceğini vurgulayan Yosunkaya, "Engelliler ve yaşlılarımız gönlümüzde olduğunuzu bilin" dedi.

Engelli Ali Rıza Aslan'ın da evinin kullanılmaz halde olduğunu belirterek, kendisinden yardım talebinde bulunduğunu anımsatan Yosunkaya, bu nedenle bahçelerine konteyner ev yerleştirildiğini, evin elektriği, suyu ve çevre düzenlemesinin de hemen yapılacağını söyledi.

Ali Rıza Aslan da bahçelerine konteyner ev konulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Yosunkaya'ya teşekkür etti.

Daha önce evinin durumu dolayısıyla annesinin şehir dışındaki kardeşlerinde kalmak zorunda olduğunu anlatan Aslan, "Kaymakamım sizin sayesinde annemi de yanıma aldım. Bu evde artık beraber kalacağız. Çok şükür sizin sayenizde yerim de oldu annemi de yanıma aldım" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ali Rıza Aslan Malatya Arguvan Akören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title