Haberler

ARGE Danışmanlık çeyrek asrı dünya çapında isimlerle kutladı

Güncelleme:

Çeyrek asrı geride bırakan Türk yönetim danışmanlığı şirketi, 26 Eylül günü dünyadan ve Türkiye'den önemli isimlerin katılımıyla Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'da 25. Yılını kutladı.


Strateji, iş mükemmelliği ve kurumsallaşma konularında 400'ü aşkın şirket ile 1000'den fazla yönetim danışmanlığı projesi gerçekleştiren ARGE Danışmanlık 25. yılını kutladı. Yönetişim ve sorumlu liderlik konularında önemli mesajların verildiği 25. Yıl buluşmasına Çetin Nuhoğlu, Can Kıraç, Tuncay Özilhan, Sir Mark Moody Stuart ve Mervyn E. King gibi önemli isimler yer aldı

Dünyada en iyi tanınan Türk danışmanlık şirketi ARGE Danışmanlık, 25. Yılına girdi.

Buluşmada, iş dünyasının duayen ismi Can Kıraç, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Tırsan ve UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) Başkanı Çetin Nuhoğlu, Royal Dutch/Shell Grubu Başkanlığı, Yenilenebilir Enerji G8 Zirvesi Eş Başkanlığı ve Global Compact Vakfı Başkanlığı gibi küresel deneyimlere sahip ünlü İngiliz iş adamı Sir Mark Moody Stuart ve eski Güney Afrika Anayasa Mahkemesi Yargıcı ve Uluslararası Entegre Raporlama Yönetim Kurulu Başkanı Mervyn E. King konuşmalarıyla önemli mesajlar verdi.

Yaşama kalite katmak

Günün açılış konuşmasını yapan ARGE Danışmanlık Kurucu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden, "Yaşam kalitesi ancak yönetim kalitesini artırarak geliştirilebilir. Bu nedenle, strateji: doğru işi yapmak, kalite: işi doğru yapmak, kurumsallaşma: başarıyı sürdürülebilir kılmak ve iyi yönetişim: yönetim kalitesini geliştirecek iklim ve güven ortamı oluşturmak kritik önemdedir." dedi.

Açılış konuşmasının ardından Can Kıraç, "Dr. Argüden Koç topluluğuna nice katkısının yanında Koç topluluğunun anayasasını belirleyerek yayımlanmasını sağlamıştır. Dr. Argüden geliştirdiği fikirlerle öncülük yapan bir isim. Aziz dostum Dr. Argüden'e en içten sevgilerimle teşekkür ediyorum diyerek sözü Tuncay Özilhan'a bıraktı. Tuncay Özilhan, 'ARGE Danışmanlık'la uzun yıllar çeşitli projelerde birlikte çalıştık. İş dünyasının her zaman vizyoner ve dünyayı yakından takip eden uzmanların fikirlerine ihtiyacı var. Strateji, kalite ve kurumsallaşma alanlarında ARGE daima Anadolu Grubu'na değer kattı. 25 senelik bir faaliyet süresi istikrarın ve başarının eseridir. "Yaşama kalite katmak" misyonuyla ARGE'nin ulusal ve uluslararası alandaki başarılarını çok iyi biliyoruz ve çok değer veriyoruz. Bugün küresel literatüre geçmiş birçok başarıya imza atan ARGE'yi tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyorum" dedi.

İsabetli öngörüleriyle ve vizyonerliğiyle yol gösteren Argüden'e teşekkürlerini sunan Çetin Nuhoğlu, kar amacı gütmeyen Argüden Vakfı'na destek olmayı bir görev olarak bildiğini belirtti.

'Dünyaya ne katabiliriz'

Dr. Argüden moderatörlüğünde, Sir Mark Moody Stuart ve Mervyn E. King ile yapılan söyleşide, liderlik anlayışı masaya yatırılarak, tüm paydaşları içeren sorumlu liderlik anlayışı ve 'Dünyaya ne katabiliriz' sorusunun içselleştiren bir vizyona yönelmenin önemi vurgulandı. Dr. Argüden panelin kapanışında, ülke içinde yaşam kalitesinin yükselmesi için tüm kurumlarda iyi yönetişim yapılmasını, Türkiye'nin yurt dışındaki algı yönetimi için ise yapılan tüm iletişimde 'Republic of Türkiye' söyleminin kullanılmasını önerdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Argüden Tuncay Özilhan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title