Haberler

Aref'ten İzleyenlere Unutulmaz Bir Gece

Güncelleme:

Uşak Belediyesi'nin düzenlediği Kurtuluş Haftası Etkinlikleri çerçevesinde ikinci gününde sahneye Yetenek Sizsiniz programında ünlenen ilizyonist Aref çıktı.

Ata Park meydanda gerçekleşen gösteriye Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz ve Işıl Akgün, Baro Başkanı Baki Kantar, Uşak Belediye Özel Kalem Müdürü Tuncay Akbulut ve Uşak Belediyesi birim amirleri katıldı. Gösteri boyunca çeşitli ilizyon gösterileri yapan Aref gecenin sonunda yaptığı tehlikeli gösterisi ile izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Binlerce kişinin katıldığı gösterinin ardından ise yerel sanatçılar konser verdi. Uşak Belediyesi'nin organizasyonlar ile kentin Kurtuluş Haftası'nı dolu dolu geçirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, unutulmaz bir geceye daha imza attıklarını iletti. Hafta boyunca etkinliklerin çeşitliliğine önem verdiklerini anlatan Erdoğan, " Bu özel haftanın vatandaşlarımıza da festival tadında yaşatılması için çaba verdik. Bu kapsamda konserler ile birlikte birçok farklı etkinliği haftamıza dahil ettik. Aref gösterisi de bunlardan birisi oldu. Vatandaşlarımızın ilgisini görmek bizleri heyecanlandırdı" dedi. Haftanın bu bağlamda verimli geçtiğine işaret eden Başkan Erdoğan, bundan sonraki etkinliklerde yol haritasını da buna göre çizeceklerine dikkat çekti. Uşak Belediyesi'nin festivaller kenti olduğuna da vurgu yapan Başkan Erdoğan, " İlimizde yaşayan her bireyin sosyal anlamda mutlu olmalarını istiyoruz. Bu nedenle Kurtuluş Haftası gibi festival tadında etkinliklerimiz devam edecek. Bu tür etkinlikler kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın nefes almalarında da etkili oluyor" ifadesini kullandı.

Vatandaşların Kurtuluş Haftası'nda ki ilgilerinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizin kurtuluşunu kutladığımız bu haftada yine festival tadında güzel bir çalışma sergilemek istedik. Bu kapsamda planlamalarımızı yaparak haftamızı dolu geçirmek adına önemli yol aldık. Haftamızda konserlerden sanatsal ve sporsal etkinliklere kadar birçok farklılığın olmasını istedik. Bu etkinliklerin ilimizin kültürü ile de özdeşmesini önemsedik. Ayrıca bu haftada belediyemizin açılışlarını da gerçekleştirerek halkımıza sunmak için planladık. Konserin ilk gününde açtığımız meydanda binlerce insanın katılımının ardından ikinci günde Aref gösterisine katılım da bizlerin güzel bir program yaptığını ortaya çıkardı. Vatandaşlarımız programlar için beğenilerini bizlere iletirken, bu beğeniler gelecekte de yol haritası çizmemizde etkili oldu. Bundan sonra da bu tür etkinlikler ile kentimizin güzel günler geçirmesini sağlayacağız. Bütün faaliyetlerimize festival tadında eklemeler yapacağız. Faaliyetlerimiz de her kesime hitap edecek çalışmalar olmaya devam edecek. Belediyemiz bu konuda örnek belediyeler arasında yerini alacak" dedi.

Gösterinin ardından Belediye Başkanı Ali Erdoğan gösterisini yapan Aref'e çiçek ve Uşak'ın simgelerinden olan " Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık" isimli seramik plaket hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Baki Kantar Işıl Akgün Uşak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title