Haberler

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Rusya'ya Gidiyor

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig ekibi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Bayanlar Avrupa Kupa Galipleri Şampiyonası'nda 9 Ocak tarihinde Rusya temsilcisi Handball Clup Lada ile yapacağı karşılaşma için bu ülkeye gidiyor.

Hentbol Bayanlar Avrupa Kupa Galipleri Şampiyonasında Rusya'nın Handball Clup Lada ekibi ile eşleşen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü 9 Ocak Cumartesi günü zorlu rakibi ile Togliatti kentinde karşılaşacak. Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Handball Clup Lada ile 17 Ocak tarihinde ise Ardeşen'de rövanş maçına çıkacak. Müsabakalar soncunda galip gelen taraf Hentbol Bayanlar Avrupa Kupa Galipleri Şampiyonasında çeyrek finale yükselecek. Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Kupa Galipleri Kupasında daha önce İsveç'in Skuru İK ve Danimarka'nın Team Esbjerg takımlarını elemişti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, önceliklerinin sportif başarı ve iki millet arasında 15'inci yüzyıldan bu yana süren ikili ilişkilerin sürdürülebilirliğini sağlamak olduğunu belirterek, "Biz sporumuzu yapacağız. Sportif kurallar çerçevesinde, centilmen bir şekilde mücadele edeceğiz." dedi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ardeşen Türkiye Rusya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title