Haberler

Ardeşen Gençlik Tura İnanıyor

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada üçüncü turda İsveç'in Team Esjberg takımına deplasmanda yenilmelerine rağmen seyirci desteği ile rövanşı farklı kazanarak tur atladıklarını hatırlattı.

Ardeşen seyircisinin gücü ve enerjisinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Zenginal, "Son iki turda seyircimizin desteği ile geriden gelerek tur atlamayı başarmıştık. Rusya temsilcisi çok güçlü. İlk maçta aldığımız 21 sayılık dezavantajı lehimize çevirmek kolay değil. Zorluk derecesi ve geri dönüşü en zor maç. Seyircimizin desteği ile son ana kadar 21 sayılık farkı kapatabilmek adına elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız" dedi.

Maç içerisindeki en büyük beklentilerinin zor anlarda taraftarın takıma sahip çıkması olduğunun altını çizen Zenginal, "Rakibimize karşı 21 sayı farkı kapatıp üst tura çıkmak zor olsa da maç bitmeden hiç bir şey bitmez. Sonuç ne olursa olsun, taraftarlarımızın sadece takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Rusya ile Türkiye arasında yaşanan politik olayların sporun içerisinde yeri yok. Rusya'da iyi ağırlandık. Ardeşen halkının da spor ile politikayı birbirine karşıtırmadığını biliyoruz. Çok iyi bir misafirperverlik örneği sergileyeceğiz" diye konuştu.

İki takım arasındaki rövanş maçı, yarın saat 18.00'da Ardeşen'de oynanacak ve yaklaşık 200 polis görev yapacak.

Hentbol Kadınlar Kupa Galipleri Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Rusya'nın Lada takımına 49-28 mağlup olan Ardeşen Gençlik'in kulüp basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yarınki rövanşta seyircilerinin desteğiyle son ana kadar, 21 sayılık farkı kapatmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada üçüncü turda İsveç'in Esjberg takımına deplasmanda yenilmelerine rağmen, seyirci desteği ile rövanşı farklı skorla kazanarak tur atladıklarını anımsattı.

Ardeşen seyircisinin gücü ve enerjisinin çok yüksek olduğunu vurgulayan Zenginal, "Son iki turda seyircimizin desteği ile geriden gelerek tur atlamayı başarmıştık. Rusya temsilcisi çok güçlü. İlk maçta aldığımız 21 sayılık dezavantajı lehimize çevirmek kolay değil. Zorluk derecesi ve geri dönüşü en zor maç. Seyircimizin desteğiyle son ana kadar, 21 sayılık farkı kapatabilmek adına elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız" dedi.

Maç içindeki en büyük beklentilerinin zor anlarda taraftarın takıma sahip çıkması olduğuna dikkati çeken Zenginal, şöyle devam etti:

"Rakibimize karşı 21 sayı farkı kapatıp üst tura çıkmak zor olsa da maç bitmeden hiçbir şey bitmez. Sonuç ne olursa olsun, taraftarlarımızın sadece takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Rusya ile Türkiye arasında yaşanan politik olayların sporun içerisinde yeri yok. Rusya'da iyi ağırlandık. Ardeşen halkının da spor ile politikayı birbirine karıştırmadığını biliyoruz. Çok iyi bir misafirperverlik örneği sergileyeceğiz."

Ardeşen'de saat 18.00'de başlayacak maçta yaklaşık 200 polis görev yapacak.

Kaynak: AA / Spor

Ömer Faruk Zenginal Ardeşen İsveç Rusya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title