Haberler

Ardeşen'de Sağanak Yağış Etkili Oldu

Güncelleme:

Rize'nin Ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle iş yerlerini su bastı.

Ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı.

İlçede kısa süreli etkili olan sağanak sonrası Ergünler Caddesi'nde rögarlar tıkandı, yollarda su birikintileri oluştu, bazı iş yerlerini su bastı.

İş yerlerini su basan esnaflar kendi imkanları ile suyu tahliye etmeye çalışırken, sorumlulara tepki gösterdi.

Esnaflardan Fatih Özyanık, "Her yağmurda bu sıkıntıyı yaşıyoruz. İş yerlerine su basan esnaf arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Dükkanlarımıza basan suyu çıkarmaya çalışıyoruz. Ardeşen Merkez Cami Çarşı Projesi devam mı edecek, bitirilecek mi buna karar verilmesi lazım" dedi.

Cadde esnafından Sadık Buçan ise "Yağmur eğer 10 dakikadan fazla sürseydi birkaç dükkanı bulamayacaktık. Her yağmurda Ergünler Caddesi'nde esnaf olarak bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Merkez Cami Çarşı Projesi kapsamında yapılan bu çalışmaların artık bitirilmesi lazım. Rögarlara kum biriktiği için tıkanıyor ve yağmur suları dükkanlarımıza kadar giriyor. Bütün esnaf kendi çabalarıyla mücadele ediyor, dükkanlarını kurtarmaya çalışıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ardeşen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title