Haberler

Ardahan İl Müftülüğünden İftar Yemeği

Güncelleme:

Ardahan İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Vakfıyla birlikte iftar yemeği verdi.

İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Vakfı'yla birlikte iftar yemeği verdi.

Kaya Ocak başında düzenlenen iftarda, yemek boyunca dualar ve ilahiler okunurken, İl Müftüsü Aytekin Yılmaz yemeğe gelen konuklarla tek tek ilgilenip, katılımları için teşekkür etti.

Yemekte yaptığı konuşmada konuklara seslenen Vali Ahmet Deniz, Ramazan vesilesiyle insanların sürekli bir araya geldiğini vurgulayıp, her günün, her ayın Ramazan ayı bereketinde ve birlikteliğinde geçmesini diledi.

İl müftüsü Aytekin Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Fakirin, fukaranın, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutulacağı bir aydır. Baştanbaşa manevi duygularımızı öne çıkaran bir aydır." diyerek İftar programına katılan herkese teşekkür etti.

İl Müftüsü Aytekin Yılmaz'ın ev sahipliği yaptığı yemeğe, Vali Ahmet Deniz, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin ve kamu kurum müdürleri katıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title