Haberler

Ardahan Göle: -24.6

DONDURUCU soğukların hüküm sürdüğü Doğu'da gecenin en düşük sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde sıfırın altında 24.6 derece oldu.

DONDURUCU soğukların hüküm sürdüğü Doğu'da gecenin en düşük sıcaklığı Ardahan'ın Göle ilçesinde sıfırın altında 24.6 derece oldu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Doğu Anado Bölgesini etkisi altına alan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Ardahan'ın Göle ilçesi dün gece sıfırın altında 24.6 derece ile Türkiye'nin en soğuk bölgesi oldu. Termometlereler yine sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 20.8, Kars'ta 14, Ağrı'da 12, Erzurum'da 9, Iğdır'da 7, Erzincan'da 6 ve Muş'ta 5 dereceyi gösterdi. DERENİN BUZU DOĞAL HAYAT İÇİN KIRILDI

Öte yandan Erzurum'un Oltu ilçesindeki Toprakkale ve Çatalsöğüt köyünden geçen derelerin yüzeyi soğuk hava nedeniyle tamamen buzla kaplandı. Doğaseverler tamamen donan derelerden yaban hayvanlarının su içmesi için buzu balta ile kırdılar. Bu yıl kışın erken geldiğini belirten doğasever Avukat Muharrem Kalyon, ayaz nedeniyle yürümekte zorlandıklarını söyledi. - Oltu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Ardahan Oltu Göle 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title