Haberler

Ardahan'da Yasak Aşk Cinayetle Bitti

Güncelleme:

Ardahan'da kuaför Zeynep Tekinarslan ve otomobilde yanında bulunan üniversite öğrencisi Nur Ayyıldız, Tekinarslan'ın iş adamı sevgilisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Ardahan'da kuaförlük yapan Zeynep Tekinarslan ve otomobilde yanında bulunan üniversite öğrencisi Nur Ayyıldız, otomobille önlerini kesen Ersoy Tunç'un silahlı saldırısı sonucu yaşamlarını yitirdiler. Tekinarslan'la gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen Ersoy Tunç, cinayetin ardından polise teslim oldu.

SOL CAMDAN DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Olay dün saat 17.30 sıralarında Ardahan merkez Kaptanpaşa Mahallesi Edip Çanakçı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında gönül ilişkisi olan Ersoy Tunç ile Zeynep Tekinarslan arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ersoy Tunç aracı ile Tekinarslan'ın kullandığı özel aracın önünü kesti. Tekinarslan'ı konuşmak için aracından inmeye ikna etmeye çalışan Tunç, bunda başarılı olmayınca silahını çekip aracın sol camından defalarca ateş açtı.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Tunç'un silahından çıkan kurşunlar, aracın şoför koltuğunda bulunan Zeynep Tekinarslan ile yanındaki Nur Ayyıldız'a isabet etti. Zeynep Tekinarslan olay yerinde ağır yaralanan Ardahan Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Nur Ayyıldız ise Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

POLİSE GİDEREK TESLİM OLDU

Zeynep Tekinarslan'ın evli ve eşinden boşanmak için mahkemeye başvurduğu, Ersoy Tunç'un ise evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Ardahan'ın sayılı iş adamlarından ve bir çok kez vergi rekortemi olan akaryakıt istasyonu sahibi Ersoy Tunç, polise giderek teslim oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakçı Ardahan Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

Malatya lıMobil-ANDROID:

oyum akp ye

31
57
yanıtYanıtla
DİYAR 23:

Kofik malatyalı benimde oyum mhp ye

yanıt10
yanıt21
Bilirkişi:

AKP den önce mükemmel bir ülkede yaşıyorduk da sonradan kötü olduk sanki:) Eyy solculuk oynayanlar, AKP öncesinde zenginlerin bankadaki paralarına faiz yetiştiremiyordunuz. Resmen para kölesi idiniz ve onların çanağını temizliyordunuz, sizi AKP adam yerine koydu kıymetinizi bilin, AKP giderse o zaman otur derdine yan. . .

27
56
yanıtYanıtla
Akpkkabd katilMobil-IOS:

AKP kadımda iktidar olursa iç savaşa hazır olun sonumuz Suriye Irak örnek örnek alın düşürün bu ülkeyi satan iktidarı

35
36
yanıtYanıtla
Efe:

Akp iktidar olmazsa olur o dediğin

yanıt27
yanıt45
adalet:

bundan sonra iyi günler görmemiz çok zor allah inananları korusun inşaallah.

yanıt0
yanıt1
gercek:

Memleket te karı mi bitti.

51
0
yanıtYanıtla
akp yoksaMobil-ANDROID:

akp yoksa turkiye yansin

22
25
yanıtYanıtla
mali maliMobil-IOS:

oylar hdp ye

10
35
yanıtYanıtla
Bumbum:

Adamı da gebertin. Evli adamın gönül işlerine girmesi iğrenç.

36
6
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title