Haberler

Ardahan'da Yargı Mensupları Savcı Kiraz'a Yapılan Hain Saldırıyı Kınadı

Ardahan’da yargı mensupları, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde savcı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C militanları tarafından şehit edilmesini kınadı.

Ardahan'da yargı mensupları, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde savcı Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-C militanları tarafından şehit edilmesini kınadı.

Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Adliye Sarayında bir basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sait Özdemir, Ardahan Barosu Başkanı Av. Metin Taylan Özyılmaz, Baro avukatları, Hakim ve savcılar, avukatlar ile adliye çalışanları katıldı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırıyı kınayan Başsavcı Bilgin, "31 Mart 2015 tarihinde saat: 12.36 sularında İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görev yapmakta olan Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz, makam odasında terör örgütü mensuplarınca rehin alınmış, yaklaşık 8 saat sonra hain teröristler tarafından şehit edilmiştir.

Son yılarda hakim ve Cumhuriyet Savcılarına görevleri nedeniyle yapılan saldırılarda maalesef artış görülmektedir. 05 Şubat 2012 tarihinde Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, 19.10.2012 tarihinde Ovacık Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun ve son olarak da dün akşam saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz sadece görevlerini yaptıkları için terör örgütlerince yapılan saldırılar sonucu şehit edilmişlerdir.

Türkiye'nin her köşesinde fedakarca görevini yapan hakim ve cumhuriyet savcılarının görevlerinin gereği olarak, güvenlik önlemlerinin en iyi şekilde sağlanması gerektiği bir kez daha anlaşılmaktadır.

Elbette bu saldırıyı gerçekleştiren bulanık zihinler ve kirli eller amacına ulaşamayacak. Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımız daima vicdanlarının sesini dinleyerek 'Türk Milleti adına' en doğru kararları vermeye devam edeceklerdir.

Yapılan bu kanlı saldırıyı nefretle lanetliyor, bu ve benzeri olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin bir an önce alınacağı inancıyla şehit meslektaşımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, yargı camiasına ve Türk Milletine Başsağlığı diliyorum." Şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Selim Kiraz Çağlayan İstanbul Ardahan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title