Haberler

Ardahan'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında devlet kurumlarına yönelik ziyaretlere bulundukların söyledi.

Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında devlet kurumlarına yönelik ziyaretlere bulundukların söyledi.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte Vergi Haftası'nda Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy başta olmak üzere birçok idareciyi makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiklerini söyledi.

Vergi bilincini istenilen seviyeye yükseltmeyi amaçladıklarını ifade eden Doğan, şöyle devam etti:

"Vatandaşımızın, kısacası her kesimin vergi konusunda gerekli bilince ulaşması için çalışıyoruz. Bu nedenle de ziyaretlerimiz de bunu vurguluyoruz. Amacımız kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincini oluşturmaktır. Bu alanda özellikle çalışmamızı genç nesillere aktarmak istiyoruz. Ayrıca vergi idaresi olarak her mükellefle ilişkilerimizi daha sağlam temellere oturtmak istiyoruz. Bu amaçla bugün çeşitli ziyaretlerde bulunduk."

Hafta boyuncu düzenlenecek olan etkinliklerin verimli olacağını anlatan Doğan, bazı yarışmalarla öğrencilerin de ödüllendirileceğini belirtti.

Yaptıkları etkinlikleri de anlatan Doğan, "Haftamıza resmen başladık. Bu hafta başta ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Bu alanda yani vergi verme ve almada, Türkiye'de örnek teşkil etmek istiyoruz. Bu konuda bize destek olan mükellefimize de teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Köksoy Mehmet Doğan Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title