Haberler

Ardahan'da Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğenildi

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açıldı.

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açıldı.

Okul öncesi eğitiminin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, bu konuda kamuoyu oluşturup anne ve babaların dikkatini çekmek için çalışmalar yapan öğretmenleri, bu kapsamda Tekel 75.yıl spor salonunda öğrencilerin el becerileriyle hazırlamış oldukları bir sergi açtı. Açılış törenine Ardahan valisinin eşi Nilgün Azizoğlu, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten'in Eşi Gül Serten, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Birsen Bulga, açılış konuşmasında eğitim yılının sonuna geldiklerini belirterek, "Yılsonu etkinliği olarak öğrencilerimizin yapmış olduğu resim ve el sanatı eserlerini sergilemek istedik. Onlar yaşça küçük ama yaptıkları eserler gerçekten çok güzel. Açılışımızı onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış kurdelesi minik öğrencilerle birlikte kesildi ve protokol tarafından sergi gezildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel çalışmaları çok beğendiğini söyleyen Ardahan valisinin eşi Nilgün Azizoğlu ise, "Okul öncesi eğitimin öneminin aileler tarafından bilinmesi, hepimiz açısından gayet memnun edici bir durum. Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Velilerden Avukat Fuat Yılmaz da, Çocuklarımızın böyle güzel ve anlamlı bir sergi hazırlaması gerçekten mutluluk verici. Bu çalışmalarda önderlik yapan anasınıfı öğretmenlerimizin hepsine teşekkür ediyorum dedi.

Serginin gezilmesinden sonra misafirlere ikramda bulunuldu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title