Haberler

Ardahan'da Kar ve Tipi Ulaşımı Aksattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ardahan-Artvin karayolunda genel görüntü Yolda kalanlardan röportaj Karla mücadele çalışması ve araçların geçişi Yolda tipiden görüntü Ardahan'da kar ve tipi ulaşımı aksattı Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve yoğun tipi, Ardahan-Artvin ve Ardahan-Posof yollarında ulaşımda aksamalara neden oldu Ardahan'da yoğun kar yağışı ve ve şiddetli tipi nedeniyle Ardahan-Artvin ve Ardahan-Posof yollarında ulaşım aksadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ardahan- Artvin karayolunda genel görüntü

Yolda kalanlardan röportaj

Karla mücadele çalışması ve araçların geçişi

Yolda tipiden görüntü Ardahan'da kar ve tipi ulaşımı aksattı

Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve yoğun tipi, Ardahan-Artvin ve Ardahan- Posof yollarında ulaşımda aksamalara neden oldu

Ardahan'da yoğun kar yağışı ve ve şiddetli tipi nedeniyle Ardahan-Artvin ve Ardahan- Posof yollarında ulaşım aksadı.

Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkili olmaya başlayan kar ile yoğun tipi ulaşımı aksatırken, çok sayıda tır yol kenarında beklemeye başladı.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, akşama doğru yüksek kesimlerde kar yağışı ile birlikte yoğun tipinin etkili olmaya başladığını belirtti.

Buzlanma ve görüş mesafesinin düşmesinin sıkıntı oluşturduğunu ve ağır araçların ilerlemekte güçlük çektiğini kaydeden Yıldırım, "Şu an yükseklerde ama özellikle de Ardahan-Artvin ve Posof güzergahlarında yoğun tipi hakim. Bu nedenle buralarda çok ciddi buzlanma mevcut. Bu yollarımızda ilerleyen saatlerde sıkıntı daha büyüyebilir. Bu nedenle sürücülere zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılarımız var." dedi.

Karayolları ekipleri, karla mücadele çalışmalarına başladı.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Artvin Posof Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title