Haberler

Ardahan'da Kar Geçit Vermedi

Ardahan'da kar ve tipi nedeniyle Sahara Dağı geçidinde araçlar mahsur kaldı. Birçok TIR, tipi nedeniyle görüş mesafesi olmayan yoldan Ardahan'a geri dönmek zorunda kaldı.

Ardahan ile Artvin'in Şavşat ilçesini birbirine bağlayan Sahara Geçidi'nde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafik durdu. Kent genelinde iki gün boyunca etkisini sürdüren ve bugün öğleden sonra şiddetini arttıran kar, yükseklerde tipiye dönüştü.

GERİ DÖNDÜLER

Karayolları ekipleri, Ardahan- Artvin ve Ardahan-Posof yollarında büyük araçlara izin vermezken, küçük araçların zincirsiz geçişine izin verilmiyor. Ardahan'dan Artvin güzergahını kullanmak isteyen birçok TIR yolda kaldı. TIR'lar, görüş mesafesi olmayan yoldan geri Ardahan'a dönmek zorunda kaldı.

TIR Sürücüsü Murat Taş, "Yol açan yok, şu an dönmek zorundayız. Zaten günlüğüne zarar ediyoruz bilmem ne olacak halimiz. Yol kapalı ve mecburen dönüyoruz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Şavşat Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title