Haberler

Ardahan'da Görülen Kurt Sürüsü Vatandaşları Korkuttu

Güncelleme:

Şiddetli kar yağışının etkili olduğu Ardahan'da yiyecek bulmakta zorlanan kurtlar, kırsal alandan yerleşim birimlerine inmeye başladı.

Aniden bastıran soğuk hava ile birlikte doğu illerinde etkili olan kar yağışı yaban hayatı da olumsuz etkiliyor. Vahşi doğada yaşam mücadelesi veren hayvanlar, yiyecek bulmak için çoğu zaman insanların yaşadıkları yerleşim birimlerine iniyor.

BÖLGE HALKI KORKU İÇİNDE

Kar yağışının etkili olduğu illerden biri olan Ardahan'da çekilen bir fotoğraf, herkesi şaşkına uğrattı. Yiyecek bulmak için kente yakın yerlerde sürü halinde gezen kurt sürüsü, bölge halkında büyük paniğe neden oldu.

VATANDAŞLAR GECE DIŞARI ÇIKAMIYOR

Bölgede kurt sürülerinin kış aylarında yerleşim yerlerine indiğine vurgu yapan vatandaşlar, gece saatlerinde dışarı çıkamıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ardahan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (163)

kat kut:

MHP nın dedelerıdır kardeşlerıne sahip çıksınlar

70
49
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

TABİATIN EN İĞRENÇ HAYVANI BOZKURT

39
74
yanıtYanıtla
adem:

Kurtlar kadar doganin dengesini koruyan , aralarinda ailesel ve sosyal bag olan baska bir hayvan turu yok . Devletimiz dogaya o hayvanlarin yiyecegi avlanacagi seyler biraksin mesela silahsiz pkk lilari

81
31
yanıtYanıtla
Zaza 23mobilWeb@haberler.com:

Kurkcak bisey yok o gelen orataasya daki turklerdir undeki de alpaslandir murdar les ariyurlar

22
62
yanıtYanıtla
ALPASLAN HAN:

YÜRÜYÜŞLERİNDE BİLE ASALET VAR. TUNCELİ YOLUNA ÇIKTI BOZKURTLAR. ÇAKALLARA MEYDANI BIRAKMAYIN.

34
37
yanıtYanıtla
hahamobilWeb@haberler.com:

kürt sürüsü diye okudum ulan :D

37
30
yanıtYanıtla
DOĞAL YAŞAM:

tam tersi ürküten manzara değil harika bir manzara. bu bir doğal yaşamdır. keşke bu manzaralar daha çoğalsa.

57
5
yanıtYanıtla
Reis Nereye Gideyuruk:

Bunlar Tunceli''ye gitmek için yola çıkmışlar, Devlet Bahçeliden önce oraya varacaklar. .

44
8
yanıtYanıtla
TABİAT:

KURTLAR OLMAZSA DOMUZ ÇOĞALIR TIPKI TÜRKİYEDE OLDUĞU GİBİ

43
9
yanıtYanıtla
Zaza 23mobilWeb@haberler.com:

En udeki turkes ikinci bahceli ucunu oktay belki cok AC itlerdir

14
35
yanıtYanıtla
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title