Haberler

Ardahan'da Görev Yapan İmam Başarılı Öğrencileri Unutmadı

Ardahan'da görev yapan bir imam, yazın Kur'an kursuna katılan ve eğitim döneminde okuldaki derslerinde de başarı gösteren öğrencilere tatlı ikramında bulundu.

Ardahan'da görev yapan bir imam, yazın Kur'an kursuna katılan ve eğitim döneminde okuldaki derslerinde de başarı gösteren öğrencilere tatlı ikramında bulundu.

Merkez Yeni Mahalle Hacı Mikail Efendi Cami İmamı Erhan Sütçü, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde başarılı olan ve yazın da Kur'an kursu eğitimi alan öğrencilere tatlı ikramında bulundu.

Sütçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte her yaz dönemi Kur'an kursuna gelen öğrencilerinin olduğunu anımsatarak, "Bu kardeşlerim bana taktir ve teşekkür alacakları yönünde söz vermişlerdi. Şükür sözlerini yerine getirdiler. Bende onlara tatlı ve yaş pasta ikramında bulunacağını söylemiştim. Eğer aynı başarıyı ikinci dönemde de gösterirlerse bu kez onlara açık alanda piknik yaptıracağım" dedi. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title