Haberler

Ardahan'da 20 Korucusu Yemin Ederek Göreve Başladı

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, "Bugün yemin eden ve göreve başlayan korucularımız, bir güvenlik birimi olarak faaliyet yürütecekler.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, "Bugün yemin eden ve göreve başlayan korucularımız, bir güvenlik birimi olarak faaliyet yürütecekler." dedi.

Ardahan'ın kırsal bölgelerinde görev yapmak üzere alınan 20 yeni geçici köy korucusu, İl Jandarma Komutanlığı'nda ki törende yemin ederek göreve başladı.

Yemin törenine Vali Ahmet Deniz, Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, İl emniyet Müdürü Selami Hüner, korucular ve korucu aileleri katıldı.

İki haftalık askeri eğitimin ardından düzenlenen törende korucular, üzerinde Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaya ellerini koyarak yemin etti.

Törende konuşma yapan Vali Deniz, "Bugün yemin eden ve göreve başlayan korucularımız, bir güvenlik birimi olarak faaliyet yürütecekler. Her biri aktif olarak, jandarmamızla birlikte gece gündüz demeden hareket edecek ve kendilerine ihtiyaç duyulduğu anda göreve hazır olacaklar. Ayrıca korucularımız, bir güvenlik birimi olmaları dolayısıyla görev yaptıkları bölgelerde tutum ve davranışlarıyla da örnek olacaklar. Bugün göreve başlayan korucularımızla birlikte ilimiz genelinde korucu sayısı 115 oldu. Korucularımıza görevlerinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrezzak Canpolat Yeşilöz Ardahan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title