Haberler

Ardahan Belediye Personelinin Fidan Dikim Çalışmaları Devam Ediyor

Dünya Çevre Günü kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Faruk Köksoy, her yıl olduğu gibi bu senede Belediye personeli ile fidan dikti.

Ardahan Belediyesinin tüm personelinin katıldığı fidan dikim etkinliği, Belediyenin kente kazandırmış olduğu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Parkında gerçekleşti. Çalışmaları gören bazı çevreci vatandaşlarımız da çalışmalara katılarak fidan diktiler.

Etkinlik sonunda Belediye Başkanı Faruk Köksoy, hem etkinlik hakkında hem de '5 Haziran Dünya Çevre Günü' münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Köksoy; "Ardahan Belediyesi olarak, bu yıl üçüncüsünü yaptığımız '5 Haziran Dünya Çevre günü' çerçevesinde Ardahan şehir merkezinde, refüjlerde, yeşil alanlarda ve parklarımızda fidan dikmek, parkların düzenine temizliğine katkı yapmak için belediye personeli olarak etkinlik düzenledik.

Etkinliklerimizin bu sene üçüncüsünü yapıyoruz. İnşallah her sene bu geleneksel olarak devam edecektir. Tabi ki estetik, yeşil, çiçekler insanlarımızın ruhunu okşayan hayat kalitesine olumlu katkı yapan faaliyet ve unsurlardır. Bu çerçevede gördüğünüz gibi Bütün belediye personelimiz bugün cumartesi olmasına rağmen bu faaliyete katkı yapmak için burada bulunuyorlar. Tabi bunun yanında bizim çalışmalarımızı gören bazı hemşerilerimizin de katkıları oluyor onlara da, belediye personelimize de teşekkür ediyorum. Şehrimize insanımıza hayırlı olsun" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Faruk Köksoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title