Haberler

Ardahan Belediye Başkanı Köksoy Açıklaması

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ın bugününün dünden daha iyi olduğunu söyledi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ın bugününün dünden daha iyi olduğunu söyledi.

Kura Parkında vatandaşlarla bir araya gelen Köksoy, Ardahan'ın eski Ardahan olmadığını, farklılıklar ve güzelliklerle gündeme gelen bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Bunun tek sebebinin Ardahan'a hizmet etmeyi dert edinmek olduğunu ifade eden Köksoy, şöyle konuştu:

"Sizlerin şunu bilmenizi canı gönülden istiyorum. Çünkü 'bugünümüz dünden daha iyi olacak' derken yaptıklarımıza dayanarak söylüyorum. Yüzünüzdeki tebessüme dayanarak diyorum. Bunun vicdani rahatlığını hissediyorum. İçten geldiği gibi söylüyorum. Bizler sizlere hizmet etmeye geldik. Size hizmet etmeyi kendimize dert ettik, ibaret saydık. Bu nedenle sizin yüzünüz gülüyor, bende mutlu oluyorum. Bugün bana burası için, yani kura parkı için 'çok güzel parklar kazandırdınız' diyorsanız bu bana yeter. Şunu bilin, sadece bununla yeterli saymıyoruz hizmetleri. Ardahan'ın her tarafını, her noktasını ele aldık. Size verdiğimiz sözde durduk. Neydi sözümüz, 'Ardahan'ı şantiyeye dönüştüreceğiz.' Rabbime şükürler olsun, bugün bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu mutluluk bende olmasaydı sizinle bir araya gelebilir miydim" dedi.

Köksoy, Ardahan'ın kalkınmaya ve gelişmeye müsait bir kent olduğunu, bunun kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerle gerçekleştiğini sözlerine ekledi. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Köksoy Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title