Haberler

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kutlama mesajı yayınladı.

24 Kasım 1928 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle, 1981 yılından bu yana her yıl 24 Kasım öğretmenlerimizin günü olarak kutlanmaktadır.

Kutsal bir o kadarda özveri fedakarlık isteyen bir görev olduğunu söyleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Daha güçlü bir ülke için sevginin barışın hoşgörünün başarının anahtarı öğretmenlerimizin, rahatı huzuru içinde bizlerde elimizden gelen her türlü caba ve gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. Ardahan'ımızın ve bölgemizin idealist öğretmenlere ihtiyacı var diyen Başkan Köksoy; Büyük fedakarlık isteyen bu kutsal görevde özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize, Cumhuriyet değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine rehber olan, ışık tutan, yol gösteren, vatan ve millet sevgisini aşılayan, fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Bu vesile ile Başta Başöğretmen M.K. Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ardahan ve Ülkemizin her köşesinde görev yapan, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlar, ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmenizi temenni ediyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Faruk Köksoy Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title