Haberler

Ardahan'a Sağlık Kompeksi Yapılıyor

Kentte 2 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak sağlık kompleksinin temeli törenle atıldı Vali Azizoğlu: "Ardahan, Anadolu'yu, Avrupa'yı Asya'ya bağlayan, Türkiye'nin en önemli ticaret merkezi olmaya aday ve bu konuda hızla ilerleyen bir şehrimizidir"

Ardahan'da 2 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak sağlık kompleksinin temeli törenle atıldı.

Vali Seyfettin Azizoğlu, eski Ardahan Devlet Hastanesi alanında yapılacak tesisin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, sağlık alanında Türkiye'de yeni yapılan üç binadan birini Ardahan'a kazandırdıklarını söyledi.

Yatırımlarla Ardahan'ın güzelleşmeye başladığını ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Bu sebeple Ardahan'ın bir evladı olmaktan, buranın ekmeğini, suyunu içen bir insan olarak gurur duyduğumu, mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ardahan, Anadolu'yu, Avrupa'yı Asya'ya bağlayan, Türkiye'nin en önemli ticaret merkezi olmaya aday ve bu konuda hızla ilerleyen bir şehrimizidir. Bunu hakikaten yüreğimden koparak söylüyorum. Ardahanlıların da buna yürekten inanmasını istiyorum. Projeleri hızla devam eden tünellerimiz birkaç yıl sonra bitecek. Ardahan, Avrupa'yı Orta Asya'ya bağlayan tek güvenli, önemli gerçek hudut kapılarının geçiş noktası olduğunu göreceğiz. Böyle güzel bir memlekette yaşıyoruz. Bunun nimetlerinden Ardahanlı olarak istifade etmek hepimizin hakkıdır. Bu sebeple devletimiz, bakanlıklarımız Ardahan ile ilgili her söylediğimizi her talebimizi hemen kabul ediyorlar."

Sağlık yatırımlarında emeği geçenlere teşekkür eden Azizoğlu, yapılacak komplekste sağlık müdürlüğü, kamu hastaneler birliği, halk sağlığı, 112 Acil Servisi ve ağız ve diş sağlığı merkezinin yer alacağını söyledi.

Azizoğlu, bu önemli yatırımı yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da iktidarları döneminde kente önemli hizmetlerin yapıldığına dikkati çekti.

Müftü Aytekin Yılmaz'ın okuduğu duanın ardından kurban kesildi, kompleksin temeline ilk harç atıldı. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Seyfettin Azizoğlu Türkiye Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title