Haberler

Arda Ural Unutulmayacak

Genç yaşta hayatını kaybeden İzmirli basketbol hakemi Arda Ural anısına Gelişim Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği tarafından, bu yıl 9'uncusu düzenlenecek Arda Ural Basketbol Turnuvası, 15 Eylül'de başlayacak.

Genç yaşta hayatını kaybeden İzmirli basketbol hakemi Arda Ural anısına Gelişim Koleji ve İzmir Basketbol İl Temsilciliği tarafından, bu yıl 9'uncusu düzenlenecek Arda Ural Basketbol Turnuvası, 15 Eylül'de başlayacak. Gelişim Koleji Spor Salonu'nda yapılacak ve üç gün sürecek turnuvaya Gelişim Koleji'nin yanı sıra, Pamukkale Üniversitesi, TÜYAP Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul DSİ takımları katılacak.

Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar, organizasyonun Erkekler Basketbol 2'nci Ligi'nin önemli ve geleneksel hale gelen tek turnuvası olduğuna dikkat çekerek, "Arda Ural'ın adını yaşatmaktan gurur duyuyoruz. Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Her gün birbirinden iddialı iki maçın oynanacağı turnuvaya İzmirli tüm basketbolseverleri şimdiden davet ediyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Büyükçekmece Eylül İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title