Haberler

Arda Turan Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Aslıhan Doğan'la baş başa yemek yiyen ve birlikte görüntü vermemek için plan yapan Arda Turan, kırmızı ışıkta yakayı ele verdi.

Sinem Kobal'la evliliğin eşiğinden dönen Arda Turan, mart ayında görüntülendiği ve aşk yaşadığı iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan'la önceki gün Nusr-et Steak House'ta yemek yedi.

ARKA KAPIDAN YOLLADI

Mekana arka kapıdan giren ve içeride iki saat kalan futbolcu, kapıda muhabirlerin beklediğini öğrenince, Doğan'ı, yardımcısı eşliğinde arka kapıdan başka bir otomobille yolladı. 10 dakika sonra çıkış kapısında görülen Turan, kendi aracına binerek uzaklaştı.

YAKALANINCA TEBESSÜM ETTİ

Doğan'ı 500 metre ileride beklemeye başlayan milli yıldız, otomobilini kenara park edip, yardımcısını bekledi. Beş dakika sonra diğer otomobilden inen Doğan, Turan'ın kullandığı araca bindi. Birlikte fotoğraflarının çekilmemesi için kaçış planı hazırlayan çift, kırmızı ışığa yakalanınca, görüntülenmekten kurtulamadı. Turan, durumdan rahatsız olsa da objektiflere tebessüm etmekten kendini alamadı.






GÜLEREK POZ VERDİLER

Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dün gece de Soho'dan çıkarken görüntülendi. Sık sık aşk iddialarıyla gündeme gelen ikili mekan çıkışı objektiflere gülerek poz verdi. Doğan ile birlikte kendi aracına binip Ulus Sunset'in yolunu tutan Turan, geceyi Reina'da sonlandırdı. Soho'dan çıkarken görüntülendi.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sinem Kobal Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

sjsnsnmobilWeb@haberler.com:

Bu haber sitesine giren insanlarin maddi durumları.belli hepimiz orta veya düşük maddi duruma sahibiz ama sürekli boyle insanların haberini yapıp insanların psikolojisini bozmayin adam ferrrariyle geziyor hergun yeni bir hatunla görünüyor luks mekanlarda yemek yiyor yazık kardeşim haberi okuyan kesim belli neden insanlara lüks yaşamı empoze etmeye çalışıyorsunuz

14
1
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-IOS:

vay arkadaş ne kadar çirkin bi herif. paranın gözünü seveyim

9
3
yanıtYanıtla
KAFALI ADAM:

cehenneme parasi olan gidebiliyor, , iste olay budur. . onun icin hicbir zaman paramin cok olmasini istemiyorum, , dikkat edilirse bu tarz bir hayat yasayanlar, hep parasi cok olanlardir, , onlarin normal bir hayatinin olmasi mümkün degildir, , cünkü seytan onlara aslaa müsade etmez, , para demek seytan demektir. . anladiniz siz onu, . .

9
1
yanıtYanıtla
Mert:

Acaba bu kızı kaç ay kullanıp atıcak merak ediyorum cidden :D:D

5
5
yanıtYanıtla
123:

sıktı artık bu adam yeter ya hep bu adamı haber yapıyonuz. bizene ne yaptığı çok mu önemli sanki

9
1
yanıtYanıtla
FbMobil-IOS:

Hata bunu adam yerıne kuyup haber yapanda

4
5
yanıtYanıtla
sana ne:

bana ne ?

6
3
yanıtYanıtla
Düşman cokMobil-IOS:

Ya arda senın ne işin var bu turk kizlarinlan git ya İspanya'da bukadar guzel hatunlar var alsana ordan bır kac tane ınan cok iyi o ispanyollar

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ÇOCUK GS DE OYNARKEN ADAM GİBİ ADAMDI AVRUPAYA GİTTİ 90 DERECE DÖNÜŞ LE ÇOK ÇOK AMA ÇOK BOZULDU O BAYANLA YAT BU BAYANLA KALK NE ULAN KENDİNİ RONALDOMU SANIYOR RONALDOYA ÖZENİYOR

3
5
yanıtYanıtla
ersin:

aslanım benim türk kızlarından bişey olmaz :) ne varsa elin gavurunda var arkadaş boy fizik güzellik kadın kokuyor kadın . D biizmkilerde trip atıp alışveriş yapsın

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title