Haberler

Arda Turan'ın Menajeri: Arda'nın Barcelona'dan Ayrılma İhtimali Sıfır

Güncelleme:

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun Barcelona'dan ayrılacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı," Arda'nın Barcelona'dan ayrılma ihtimali sıfır" dedi.

Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılacağı söylentileri her geçen gün artarken, milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, söylentilere son noktayı koydu.

"Arda'nın gelecek sezon Barcelona'dan ayrılma ihtimali sıfır" diyen Ahmet Bulut, başarılı futbolcunun bu yıl yaşadığı uyum sorununu aşacağını söyledi.

"ARDA'YA PAHALIYA PATLADI"

Bulut "Arda performansından memnun. Barcelona'daki ilk sezonunu iki kupayla tamamladığı için de oldukça mutlu" dedikten sonra şöyle devam etti:

"6 ay futboldan uzak kalmak Arda'ya biraz pahalıya patladı. Ama bu durum değişecek. Atletico Madrid ile geçirdiği ilk sezon da zorlu olmuştu. Şimdi Türkiye ile Euro 2016'da mücadele edecek, sonra tatil yapıp Barcelona ile sezon öncesi hazırlıklara başlayacak" ifadelerini kullandı.


ÇİN'E GİDECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Geçen haftalarda Çin ligi takımlarının Arda Turan ile yakından ilgilendiği; hatta bir kulübün 29 yaşındaki oyuncu için çok yüksek bir bonservis bedeli teklif ettiği iddia edilmişti.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Arda Turan Barcelona Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title