Haberler

Arda Turan İmzayı Attı

Güncelleme:

La Liga ekiplerinden Barcelona, Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Arda Turan imzayı attı

Milli futbolcu, Barcelona ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı

Hayatımda en çok olmak istediğim yerdeyim; Barcelona'dayım

BARCELONA-DHA

La Liga ekiplerinden Barcelona, Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Nou Camp Stadı'ndaki kulüp binasında yapılan imza töreninde, milli futbolcu Arda Turan, kendisini 5 yıllığına Barcelona'ya bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Arda Turan, 5 yıllık imza sonrası menajeri Ahmet Bulut ve arkadaşlarıyla Barcelona bayrağı önünde poz verdi.

İmza töreni sonrası basın toplantısı düzenleyen Arda Turan eski takımı Atletico Madrid Başkanı Cerezo'ya ve eski teknik direktörü Simeone'ye ve takım arkadaşlarına teşekkür ederek başladı ve Onlar olmasalardı bugün burada olmazdım dedi. Barcelona'ya transferi hakkında ise Dünyanın en büyük kulübüne geldim. Sloganlarındaki Bir Kulupten Daha Fazlası'nda dediği gibi. Daha fazlası için buradayım. Hayatımda en çok olmak istediğim yerdeyim; Barcelona'dayım. Beni yakından tanıyanlar bilir, her zaman Barça'ya sempatim vardı. Şu anda burada Barça'dayım. ifadelerini kullandı. Barcelona'nın transfer yasağı nedeni ile formasını 6 ay giyemeyecek olan Arda bu durum ile ilgili olarak Benim hayalim Barça formasıyla sahaya çıkabilmek. 6 ay bunun için önemli bir zaman değil.Barcelona'nın cezası nedeniyle oynayamayacağım 6 ayı en iyi şekilde değerlendireceğim ve takımda oynayacağım. Çünkü bu benim hayalim.dedi.

Hocam nerede oynatmak isterse orada oynarım ve elimden gelen her şeyi yaparım

Arda Turan Xavi,Messi ve yeni teknik direktörü Luis Enrique ile ilgili olarak şunları söyledi

Hayat boyu kimse Xavi'nin sorumluluğunu kimse taşıyamaz. O Barcelona için özel bir oyuncudur, bütün futbolseverlerin idolüdür. Ben de farklı bir oyuncuyum. Ben kendi tarzımı sahaya yansıtıp buradaki insanların kalbini kazanmak istiyorum. Teknik direktör Luis Enrique ile telefonda konuştum, bu beni çok mutlu etti. Eski teknik direktörüm Simeone ile ikisinin arasındaki farkı bilmem için Luis Enrique ile de çalışmam lazım. Simeone benim için özel bir insan. Luis Enrique'nin ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu anlatmam gerek yok. Messi'nin dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu, Iniesta'nın ise idolüm olduğunu daha önce söylemiştim. Benim için Iniesta'nın pozisyonunda oynamak değil, forma giymek önemli. Hocam nerede oynatmak isterse orada oynarım ve elimden gelen her şeyi yaparım

Numaramı takım arkadaşlarımla konuştuktan sonra belirleyeceğim

Yeni takımı Barcelona'da giyeceği forma numarasının belli olmaması durumu için ise Arda Barça 5'lisi içine girmek Neden olmasın! Bunun için çabalayacağım. Giyeceğim formanın numarası önemli değil. Benim için önemli olan Barcelona formasını giymektir. Numaramı takım arkadaşlarımla konuştuktan sonra belirleyeceğim şeklinde konuştu.

Basın toplantısı biten milli oyuncu Arda, daha sonra Katalanlar'ın mabedi Nou Camp'ta kendisini bekleyen binlerce taraftarın karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Luis Enrique Arda Turan La Liga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title