Haberler

Arda Turan'la Kobe Bryant Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Kampı için ABD'ye giden Arda Turan'lı Barcelona, Los Angeles'taki ilk antrenmanını yaptı. Kobe Bryant ile birlikte gelen Arda Turan, bir süre sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Sezon öncesi hazırlık kampı için ABD'ye giden Arda Turanlı Barcelona, Los Angeles'taki ilk antrenmanını yaptı.

SOHBET EDİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Antreman sahasına takım arkadaşı Gerard Pique ve NBA yıldızı ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile birlikte gelen Arda Turan, Kobe ve Pique ile bir süre sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Milli futbolcu Arda Turan, daha sonra takımdan ayrılarak özel antrenör eşliğinde çalıştı.

HAZIRLIK MAÇINDA OYNAYAMAYACAK

ABD'deki ilk maçını LA Galaxy ile yapacak olan Barcelona'da Arda Turan, FIFA'nın yasağı nedeniyle forma giyemeyecek.

Bu arada Kobe Bryant, ailesiyle birlikte Barcelona'nın antrenmanının tamamını izledi. Bryant, antrenman sonrasında futbolcularla bir araya geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Los Angeles Kobe Bryant Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

kamil:

1 devre oynamayacak 28 yaşında adama 41 milyon verdiler hemde 5 yıllık Allah akıl versin atleticodaki istasitgi geçen yıl 2 gol 4 asist ligde barca beynini yemiş bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title