Haberler

Arda Turan İdmanda Antrenman Yeleğini Fatih Terim'in Üzerine Attı

Güncelleme:

Arda Turan'ın, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınmamasının sebebi, Arda'nın idmanda hocasının üzerine antrenman yeleğini atması oldu.

Milli kriz, sanıldığı gibi Fransa'da başlamadı. Olayları başlatan fitil, Euro 2016 öncesi Antalya kampında Arda tarafından ateşlendi. Antalya'da önce prim krizi patlak verdi. Daha sonra ise Arda, hocasına idmanda ve herkesin önünde büyük saygısızlık yaptı.

TERİM'İN ÜZERİNE ATTI

İddiaya göre Arda, üzerinde büyük emekleri olan ve kendisini evladı gibi seven Terim'in üstüne antrenman yeleğini attı. Terim, Euro 2016 öncesi milli menfaatleri düşünerek bu hakaretin faturasını o an kesmedi, şampiyona sonrasında ise gerekeni yaptı.

"HATA TÜRK HALKINA YAPILDI"

Fatih Terim, 31 Ağustos'ta Rusya ile oynadığımız maç öncesi, kadroya almadığı Arda ve diğer futbolcularla ilgili olarak "Özür dileme mercii ben değilim. Hata bana yapılmamıştır, Türk halkına yapılmıştır." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Antalya Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title