Haberler

Arda Turan: Herkesten Tek Tek Hesap Soracağım

Güncelleme:

Milli Takımımızın futbolcusu Arda Turan, kazandığımız Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında "Bizi geçtim, annemi ağlatmasalardı iyi olurdu. Bazılarını affetmeyeceğim." dedi.

A Milli Takımımızın, Çek Cumhuriyeti'ni 2-­0 yendiği maçın ardından kaptan Arda Turan açıklamalarda bulundu. Arda, şu ifadeleri kullandı:

"ÜZÜLÜYORUZ"

"Sonuna kadar mücadele ettik, kazanmak için mutluyuz, şimdi sonuçlara bakacağız. Bütün bir kaosların içerisinde iyi şeyler yaptık. Futbolda kazanmak, kaybetmek var, insanların ailelerinden daha önemli şeyler var. Üzülüyoruz, inşallah dualarla en iyi üçüncü oluruz.

"TEK TEK HESAP SORACAĞIM"

Benim moralim hayatım boyunca futbolumla paralel oldu. Biz hayatımız boyunca paranın peşinde olmadık, konuşmadık. Hadi bizi geçtim, annemi ağlatmasalardı iyi olur, bazılarını affetmeyeceğim, herkese tek tek hesap soracağım merak etmesinler"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (36)

cezmi:

ardacım formsuzsun kabul et. ayrıca annenin ağlaması elbette hoş değil ama milletin anası ağladı ne paralar kaybetti millet.

42
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıngreg:

ahkam kesiyolar hmn

19
6
yanıtYanıtla
vvcxvxv:

sen ne yapmış sahanın en kotusuydun. emre mor, mehmet batal, oguzhan en iyileri ama en kötüsü ardaydı. tüm sorumluklardan kaşıyor. tek geri pas atarak oynuyor. çünkü reklam filimlerinden oynamaktan idmana zaman bulamıyor ondan galiba

20
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Önce adam ol, sonra sorarsın.

23
0
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

Ne hesabı soracan lan sen kimsin türkiye cumhuriyeti vatandaşlarından daha mı üstünsün bedavamı oynuyorsun milli takımda terbiyesizlik yapma

20
2
yanıtYanıtla
van:

sondan birinci ya oluruz ya olmayız ukala konuşmaya başladı

16
6
yanıtYanıtla
bebe:

he abim he bunları dedirtmemek için ne yaptın

15
4
yanıtYanıtla
ŞAH:

ağlayacaksan oynamayacaksın

17
2
yanıtYanıtla
cinali:

lafa bak insallah dualarla en iyi ucuncu olurmus.

13
5
yanıtYanıtla
aslıtokat:

ya şehit anaları ağlarken hiç düşündün mü arda onlar da ana

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title