Haberler

Arda Turan'dan Messi Sorusuna Cevap: Aramızda Bir Espri, Bende Kalsın

Güncelleme:

Messi, attığı ilk golün ardından Arda Turan'a sarılıp kulağına bir şeyler söyledi. Arda, Messi'nin ne söylediği ile ilgili soruya, "Aramızda bir espri, bende kalsın" cevabını verdi.

Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'nın İspanya Kral Kupası'nda Espanyol ile oynadığı maçta ilk kez takımının formasını giydi. Camp Nou'da oynanan maçta Barcelona, Espanyol'u 4-1 mağlup etti. Arda Turan, ilk kez Barcelona formasını giydiği Espanyol maçı sonrası açıklamada bulundu.

"BENDE KALSIN"

NTVSPOR'a konuşan Arda Turan, "Tabii ki bir heyecan oluyor ama rahattım. Maç da çok keyifli geçti, kazandığımız için çok mutluyum. Çok iyi hissediyorum. Maç çok farklı bir şey. Yeniden bir şeyler göstermek istiyorsunuz. Takımımızda zaten dünyanın en iyileri oynuyor. İlk maçımda kazanmak çok önemliydi. Geriye de düştük, kazanamasaydık çok üzülürdüm. Messi gelip kulağıma bir şeyler söyledi ama bende kalsın. Aramızda bir espri vardı."

İSPANYOL BASININDAN TAM NOT

Arda Turan, Barcelona formasıyla oynadığı ilk maçta İspanya basınından geçer not aldı. Nou Camp'ta Espanyol karşısında 68 dakika oynayan milli oyuncu için gazeteler 'Aşı tuttu' manşetleri attı. Kapağında Arda ve Messi'nin gol sevincini kullanan El Mundo Deportivo, "Arda, Messi'yle coşturdu ve renk verdi. İlk maçta aşı tuttu" ifadelerini kullandı. Marca "Arda reverans yaptı" As ise "Arda 68 dakika sahada kalırken iyi bir seviyede olduğunu herkese gösterdi" dedi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Messi'nin gol attıktan sonra Arda'ya sarılarak milli futbolcunun kulağına bir şeyler söylemesi sosyal medyada genş yankı buldu. Futbolseverler, Messi'nin Arda'ya neler söylediğini merak ederken milli futbolcu, maç sonu yaptığı açıklamada "Aramızda bir espri, bende kalsın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan İspanya Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

kürt osman Mobil-ANDROID:

bir kürt görür muyuz acaba bir gün oralarda

0
23
yanıtYanıtla
endoplazmikbirkulum:

kulağına ''seni tenhada yakalamiyim oğlum'' demiştir

2
13
yanıtYanıtla
colt:

^^bana getirdiğin cevizli sucuktan 2 kilo daha istiyorum^^. demiş olabilir mi acaba.

11
0
yanıtYanıtla
KEREM:

ARDA OKDAR İSPANYOLCA BİLİYOR MU

1
7
yanıtYanıtla
MERAKTAN GECE BOYUNCA UYUYAMADIM:

BU KADAR IZDIRAP VE DRAMIN İÇİNDE NELERE KAFA YORUYORUZ. BUNU HABER YAPAN MEDYAYIDA KINIYORUM

4
4
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Ekmek kaç para demiş.

2
0
yanıtYanıtla
lalMobil-ANDROID:

ıığyy yetti artik arda kusacaz 3 kurusluk sevgimiz vardi medya onuda bitirdi.

0
0
yanıtYanıtla
MERTMERT:

grurumuzsun arda, seni seviyoruz, destekliyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title