Haberler

    Arda Turan'dan Flaş Açıklama | Atletico'dan Ayrılacak Mı?

    UEFA'da yılın 11'ine aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren milli futbolcu, Türk futbolseverlerden destek istedi. Avrupa’ya gelirken kariyer hedeflerinin arasında böyle bir başarı elde etmenin bulunduğunu söyleyen Arda, “Ben takım oyununa uygun, takımın başarısına odaklanmış bir oyuncuyum, ama bireysel olarak da başarı elde etmek önemli. Yaptığınız meslekte bir şeyleri değiştirmek, genç arkadaşlarımızı futbola heveslendirmek çok önemli. Oyunun iyi tarafını göstermek amacında olan bir oyuncuyum. Böyle bir ödüle aday olarak gösterilmekten onur duydum. Bu Türk futbolu için de bir onurdur. Bu başarıları elde etmek için çok çalışıyorum” dedi.

    Atletico'da mutlu olduğunu belirten Arda, İspanya'daki geleceği ile ilgili konuştu. Şu anda takım olarak her şeyin istedikleri gibi gittiğini ifade eden Arda, “Bu seviyelerde kırılma noktaları çok hasas. Her maçı çok dikkatli oynamamız gerekiyor. Atletico Madrid ile 2017’ye kadar sözleşmem var ve Avrupa’nın en çok kazanan takımlarından birinde oynuyorum. O yüzden buradan gitmek gibi bir düşüncem yok. Kalbim, ruhum burada çok mutlu, kendimi çok iyi hissediyorum” şeklinde konuştu.

    Arda Turan, ligde ve Avrupa'da zor günler geçiren Galatasaray'ın bu süreci en kısa zamanda atlatacağı görüşünde... Sarı kırmızılıların hedefinin dördüncü yıldızı takmak olduğunu söyleyen Arda, “Şu anda Galatasaray çok iyi bir sezon geçirmiyor. Ancak ligde hiçbir zaman çok fazla geriye düşmediler. Sıkıntılı bir süreç olduğu doğru, ama inancı ve umudu bitirmemek lazım. Daha kaybedilmiş bir şey yok. Sonuna kadar kalbim onlarla olacak” dedi.

    A Milli Takım’ın Avrupa şampiyonasına gitme şansını değerlendiren Arda Turan, Brezilya maçında yaşanan protestolara sert tepki gösterdi. Finallere gitme şanslarının devam ettiğine dikkat çeken yıldız futbolcu, “Yapılmayacak diye bir şey yok. Daha önce nerelerden ne durumlara geldik. Hollanda maçında maalesef cezalıyım, ancak arkadaşlarıma güveniyorum. Yapabiliriz, inancım var benim. Sonuna kadar pes etmeyeceğiz” diye konuştu.

    Malaga maçında kısa süreli bir baygınlık yaşayan milli oyuncu şu an kendisini çok iyi hissettiğini sözlerine ekleyerek, “Ufak bir darbeydi, şu anda gayet iyi durumdayım. Darbenin şiddeti ve o anki durum kötüydü, ama şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Sadece ufak bir baygınlık ve ufak bir kanama oldu. Sonra devam ettim zaten. Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Arda Turan İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title