Haberler

Arda Turan'dan "Çete" İmalı Mesaj

Güncelleme:

Arda, Instagram hesabından takım arkadaşlarıyla birlikte paylaştığı fotoğrafta "çete" ifadesi kullanırken "Birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum" yorumunda bulundu.

Barcelona'da beklenenden önce forma giymesine gün doğan Arda Turan'dan Messi, Suarez ve Neymar'lı mesaj geldi. Arda, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta "çete" ifadesi kullanırken "Birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı.

"ÇETEYLE BİRLİKTE OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Katalan ekibinde Rafinha'nın Roma maçında yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatmasından dolayı Barcelona, Arda için FIFA'ya başvurmuştu. Arda için umut ışığı doğarken milli futbolcudan mesaj geldi. Barcelona, Arda için özel izin almanın hesaplarını yaparken yıldız futbolcu sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına "çeteyle birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arda Turan Barcelona Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

ref:

Ulan adam giderken yok baldırları ayakları vucuduna göre kücük koşamaz edemez yapamaz dediğiniz kendini gösterdi rtransfer oldu şimdide o barcanın oyuncusu değil diyorsunuz ben Fenerliyim ama onun başarısından büyük onur ve gurur duyarım

59
0
yanıtYanıtla
Yeni TürkiyeMobil-ANDROID:

Ardanin Barselona da oynamasını hazmedmeyenleri bir fenerli olarak kınıyorum, o bir Türk çocuğu ve onu kutluyorum.

47
7
yanıtYanıtla
UrfalıMobil-IOS:

Adama bak ya messi neymar ve suarez ile kendini bir tutmuş insan bir aynaya bakar bir kendine birde gerçekten yıldız oyunculara! Had bilmek diye bir şey var insan haddini bilecek arda efendi

2
44
yanıtYanıtla
Adem:

Allahın kürdü.

5
32
yanıtYanıtla
MEHMETÇİK:

BOŞ VERBE KOÇUM SEN KENDİNE VE FUTBOLUNA BAK Bİ GALATASARAYLI OLARAK SENİNLE GURUR DUYUYORUM. . . . , KISKANANLAR ÇATLASIN,

35
1
yanıtYanıtla
senolMobil-ANDROID:

içimizde bir tane olsa cikti helal olsun kiskananlar catlasin

34
1
yanıtYanıtla
Ali alanMobil-IOS:

Bu üçlüyle oynamak her türkün rüyası Arda'ya görmemiş demek saçma birşey

31
2
yanıtYanıtla
Bir gariban:

Kardeşim ülkemizin bu kadar meselesi varken bu dalkavuğu gündeme getirmenin anlamı yok. Böyle bir Megelomandan futbolcu olmaz yazık gündemden düşürün. Futbolcu çelebi olur.

10
23
yanıtYanıtla
cevahir:

Dalkavuk dediğin ülkenin gururu ve en iyi takımda oynuyor Dangalak bunu bilde konuş

yanıt4
yanıt1
Adem:

Arda kürt mü?

6
24
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title