Haberler

Arda Turan, Atletico Madrid'den Ayrılıyor

Güncelleme:

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Arda Atletico'da her şeyi yaşadı. 3 teklif var, bunlardan biri Arda'nın yeni takımı olacak." dedi.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız futbolcunun Atletico Madrid'den ayrılacağını açıkladı.

TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Ahmet Bulut, Arda Turan'ın yeni bir adım atmak adına ayrılık kararı aldığını belirterek, "Arda Atletico Madrid'de her şeyi yaşadı. Yeni bir adım atmak istiyor. Ayrılacağını kulübe bildirdim. Bu kararı kendisi verdi. İsmi geçen kulüpler doğru fakat direkt bir isim veremem. Yakında nerede oynayacağını açıklayacağız. 10 gün içerisinde yeni takımı belli olacak. Atletico Madrid'den daha iyi bir takıma gidecek. Rakam veremem ama Atletico Madrid ile görüştük ve transferin nasıl olacağını söylediler. Atletico Madrid Arda'yı göndermeye sıcak bakmadı ama bizim isteğimizi kırmadılar. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Arda'yı daha da yukarıya götürecek bir kulüp olacak. Barcelona'dan kimseyle görüşmedim. Arda'yı resmen isteyen 3 kulüp var. Bunlardan birisi Arda'nın yeni takımı olacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atletico Madrid Ahmet Bulut Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

gebze:

gideceği takım Milan - Liverpool - Dortmund tarzı takım öteye geçemez. . . Barca Chelsea M. United hayal. . .

0
0
yanıtYanıtla
Aytaç:

Arda, Chelsea ile anlaştı. Bu haberi ne bizim basın biliyor ne de Madrid basını. İstihbarat gibi adamım valla :)

0
0
yanıtYanıtla
peder hosemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mancester united 41 milyonu veremez. Barça verir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title