Haberler

Arda Turan: Aslanlar Gibi Oynadık, Olmayınca Olmuyor

Güncelleme:

Milli Takımımızın yıldızı Arda, Letonya maçından sonra, "5 tane karşı karşıya gol kaçırdık. Olmayınca olmuyor. Ben arkadaşlarımı kutluyorum. Aslanlar gibi oynadık." dedi.

A Milli Takımımızın yıldızı Arda Turan, 1-1 sonuçlanan Letonya maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

"OLMAYINCA OLMUYOR"

Takımda şanssızlık olduğunu ama bunun ciddiyetsizlik olarak yansıtılmasının doğru olmadığını belirten Arda; "Letonya'yla 50 tane maç var herkes baksın böyle oynayan bir tane takım göremezsiniz. 5 tane karşı karşıya gol kaçırdık. Olmayınca olmuyor. Ben arkadaşlarımı kutluyorum. Aslanlar gibi oynadık. 7-8 tane pozisyon var. Çeklere de karşı iyi oynamıştık. Bu oyunu golle süslememiz lazım."

"KİMSENİN KONTRATI YOK"

"Burayla kimsenin kontratı yok. Buraya sevda uğruna geliyoruz. Bu formanın bu ülkenin sevdalılarıyız. Niyetimiz iyi. Kötü oyun elbet eleştirilir. Biz buradayız ve mücadelemize devam edeceğiz. Bu formayı seven, bu ülkeyi seven çocuklar var bu takımda. Burada golleri atsak 5-6 olacak. Çek Cumhuryeti'na atsak yine öyle. İnşallah artık golleri atıp kazanmaya başlarız."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arda Turan Letonya Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Münihli:

5 tane karşı karşıya gol kaçırdık. Lafa bak lafa, kacımayacaksın atacaksın. Bunların hepsini falakaya yatıracaksın. RUHSUZLAAAAAAAAAAR.

3
0
yanıtYanıtla
Münihli:

Allah yalani sevmez ben GALATASARAYLIM ama bu Ardayi hic sevmedim.

3
0
yanıtYanıtla
ahmet:

aslanlar gibi oynamışlar karşılarında çok kötü bir takım ve sen onu bile yenemiyorsun bide çıkıp utanmadan aslanlar gibi oynadık diyebiliyorsun arda helal sana be

2
0
yanıtYanıtla
bio:

Helal olsun be Arda iyi ki aslanlar gibi oynadınız birde aslanlar gibi oynamasanız ne olurdu acaba?. . . . . . . Aslan gibi rezil oluyorsak, başka türlü ne oluruz. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Eger Milli takim arda gibi düsünüyorsa vay halimimize :)

1
0
yanıtYanıtla
odin:

aslanlar gibi oynamadınız iyi oynamış olsaydınız şuan kazanmış olurdunuz, Burayla kimsenin kontratı yok kimsede gelmeye mecbur değil der gibi yazıklar olsun sana tüü senin kalıbına istemiyorsan oynamak sie git oynama olum

1
0
yanıtYanıtla
Mert ören:

Aslanlar gibi derken Galatasarayda oynadığı kötü futbol geldi galiba aklına. Bizim Halı sahada oynadığımız takım sizlerden daha iyi oynuyor. En yisi sen hiç türkiyeye gelmeyi düşünme. Gelirsen oynadığın takımıda batırırsın kardeş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title