Haberler

Arda Turan Antrenmanda Sakatlanarak Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, bugün gerçekleştirilen idmanda sakatlandı.

İspanya Kral Kupası maçında yan hakeme krampon fırlatarak bir anda dünya basınının gündemine oturan Arda Turan, Atletico Madrid'in bugün anrenmanında sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

İDMANDA SAKATLANDI HASTANEYE KALDIRILDI

Barcelona maçında fırlattığı kramponla gündemin ilk sırasına yerleşen Arda Turan, idmanda talihsizlik yaşadı. Atletico Madrid'in bu sabahki idmanında sakatlanan oyuncu antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Takım doktoru Villalon'un kendisine eşlik ettiği yıldız futbolcu, inceleme amaçlı hastanenin yolunu tuttu.

EIBAR MAÇINDA YOK

Kas ağrısı şikayeti olan futbolcuya hastanede bir dizi test yapıldığı ve durumunun incelendiği ifade edildi. Durumu çok ciddi olmayan milli futbolcunun buna karşın bu hafta takımdaki yerini alamayacağı bildirildi. Yan hakeme doğru fırlattığı krampon yüzünden ceza almasa da Arda, sakatlık sıkıntısı nedeniyle Eibar'a karşı forma giyemeyecek.

ARDA'DAN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

30 Ocak 1987 doğumlu olan Arda Turan, bugün 28 yaşına bastı. Doğumgününde büyük bir talihsizlik yaşayan Arda Turan, resmi twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Milli futbolcu yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; "Doğumgünü mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Desteğiniz benim en büyük motivasyonum."

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Spor

atletico madrid arda turan ispanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Türk oğlu TürkMobil-ANDROID:

geber ulan adi...

1
8
yanıtYanıtla
akp liMobil-ANDROID:

ardayi birakin memleket meselelerige yonelin yaaa.....

5
1
yanıtYanıtla
sakarMobil-ANDROID:

ne kadar onemli bir haber..ispanya futbolu coker..herhalde.

4
2
yanıtYanıtla
hadi bay bayMobil-ANDROID:

millet silin bu uygulamayi tlfnunuzdan yeter artik arda arda lanet olsun

3
0
yanıtYanıtla
tarık:

yeter ama başka haber yokmu

2
0
yanıtYanıtla
erkan borAMobil-ANDROID:

vah vah ne yapcaz simdi

2
0
yanıtYanıtla
KorsakofmobilWeb@haberler.com:

Ayıp ayıp.bazen insanın içinde fırtınalar kopabilir.fırlatılan ayakkabı ya da terlik olabilir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title