Haberler

    Arda Turan, Çin Kulübünden Yıllık 20 Milyon Euro'luk Teklif Aldı

    Güncelleme:

    Barcelona'da gözden çıkarılan Arda Turan, Çin Ligi'nden gelen yıllık 20 milyon Euro'luk teklifi elinin tersiyle itti.

    İspanya Ligi'nde Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olarak Türk futbolunun gururu haline gelen Arda Turan'la ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Fanatik gazetesinin haberine göre; daha önce Almanya Ligi ekiplerinden Arsenal ve Almanya Ligi'nden Borussia Dortmund'un transfer teklifinde bulunduğu ileri sürülen Arda Turan'a, bir Çin kulübünün yıllık 20 milyon Euro ücret önerdiği bildirildi.

    MENAJERİ GERİ ÇEVİRDİ

    Çin kulübünün, Barcelona ile temasa geçtikten sonra Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'a teklifini ilettiği ancak Bulut'un, "Arda kariyerine Barcelona'da devam edecek" diyerek bu teklifi geri çevirdiği ifade ediliyor.

    BABASI TAVSİYELERDE BULUNDU

    Erkek arkadaşları ile teknede tatiline devam eden yıldız futbolcuya kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın babası Sedat Doğan'ın da tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı.

    Rusya ve Çin'le ticaret ilişkileri bulunan Sedat Doğan'ın, Arda'ya Çin'e gitmesi yönünde öneride bulunduğu iddia ediliyor. Doğan'ın, yıldız futbolcuya Çin'deki şartlar ile ilgili bilgi verdiği ifade edildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Arda Turan İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (9)

    Adınızı Yazınggfs:

    yalan haber piyasa yapıyor

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Ağır Abi:

    Bu parayı bir daha asla kazanamaz

    4
    1
    yanıtYanıtla
    yetim:

    yuh be hani dort munda gidiyordu bakin o kiredi kart sanpiyonu artik bitmisdir isderse vizana gitsin fos turkiyenin yuz karasi

    3
    0
    yanıtYanıtla
    ka adalet:

    nasıl elinin tersi ile itiyor bu oyuncak mı teklif yapılmış kabul edilmemiş hepsi bu

    2
    0
    yanıtYanıtla
    pokemon:

    oğlum bak git çine maçlardan kalan zamanlarda benim dükkanda takılırsın

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Osman:

    Cenabı Allah parayı dilediğime, ilmi isteyene veririm. . . . . . . .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    güngör:

    35 den 20 ye düştü çakal

    1
    0
    yanıtYanıtla
    YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

    oranın tuvaletleride çok güzelmiş ordanda çıkmazsın artık. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    asdfsda:

    tek kabul etmeme sebebi çin olması. çin takımları duyulmamış takım düzeyinde sonrasında kariyerine darbeyi vururlar çinde harcanır gider

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title